Altijd top kwaliteit

Ik bestel altijd mijn vlees voor de bbq en kerst bij beef and steak het is altijd goed en netjes bezorgd tussen 17 00 en 22 00 uur

Toppie

Mooie pluma.

Hartstikke goed!

Makkelijk besteld en goed verpakt afgeleverd volgens afspraak Super! Dank jullie wel!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Niks op aan te nergens goed bezig

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Op donderdag besteld, zou zaterdag geleverd worden. Beef&steak bezorgd niet op zaterdag, kreeg ik te horen. Dus leverden ze mijn pakket op vrijdag, zodat ik het toch nog voor het weekend binnen had. Dat noem ik goede service.

Afspraak is afspraak

De levering kwam exact volgens afspraak, via de track and trace is er ook goed inzichtelijk welke tijd er bij benadering geleverd wordt.

Goede Nieuwe ervaring !

Mijn dochter had bij Beef en Steak een waardebon gewonnen , dus hebben wij het een en ander besteld . Ik zou eerder nooit vlees online bestellen dat kwam gewoon niet in mij op . Maar wat een enorme goede ervaring . Van het begin tot het eind TOP Bestellen , het op de hoogte houden van je order , het leveren en de kwaliteit . Super

Snel en kwaliteit

Voor 11.00 uur besteld, meteen eind van de dag in huis. Goede kwaliteit vlees. Super !

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Al jarenlang klant en altijd goede kwaliteit gehad.

Bestellingen kloppen altijd en zijn altijd keurig op tijd. Kwaliteit is zeer goed, nooit slechte dingen ontvangen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Jullie hadden eerder een puntensysteem, misschien goed om terug te halen voor vaste klanten?

Uitstekende kwaliteit, goed verpakt, snelle en correcte levering.

Uitstekende kwaliteit, goed verpakt, snelle en correcte levering.

Lekker vlees, vlot geleverd

Het bestelde vlees werd vlot geleverd en smaakte prima. Ik ben een tevreden klant.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede kwaliteit, laatste tijd minder beschikbaarheid van assortiment

Prima vlees, laatste tijd divers vlees lancetvormige niet beschikbaar. Ben minder dan van trunks bezorging. Al diverse keren issues gehad (verkeerd adres leveren, zeggen dat we niet thuis waren terwijl we er gewoon waren). Laatste levering waren 2 stuks vlees al licht ontdooid.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Beschikbaarheid assortiment

Goed!

Top , zoals altijd

Bestel regelmatig bij Beef&steak en het is altijd op de afgesproken tijd geleverd en de kwaliteit is altijd prima . Dus advies voor iedereen “ bestel bij Beef&steak”

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Blij zo door gaan

Mooi assortiment en goede levering!

Komt goed verpakt in een koeltas met vrieselementen in een fatsoenlijke omdoop. Aan te bevelen!

Fantastisch bedrijf

Het begint al bij de site, die is duidelijk en goed overzichtelijk. De manier van bestellen, verpakken en de duidelijke verzending met de transporteur is echt goed! De recepten die als leuke aanvulling bij de producten staan zijn duidelijk en makkelijk uit te voeren Kortom een fijn bedrijf om je spullen te kopen

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede qualiteit en een passende prijs

Al een tijd een tevreden klant.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Op het zelfde level doorgaan.

Perfect helemaal naar wens

Ik bestelde producten waar ik een goed verwachting van had. En exact geleverd wat we gevraagd hebben. Smaak van het vlees is echt goed

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Kruiden leveren bij de speklapjes

Vleestastisch

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en vlees was prima verpakt. Een aanrader.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk genoten van de babyback ribs.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Super service m, goede producten en een snelle levering

Weer mooie producten geleverd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk vlees en goede service

Goed advies ontvangen, bestelling op tijd afgeleverd, goed verpakt en heerlijk blees.

Top op alle fronten!

Super vlees, super verpakt met ecologisch verantwoorde coldpacks en volgens afspraak geleverd!

perfect

perfect

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? nope

Kwaliteit en dat proef je!

Bestel al jaren online en dat bevalt het beste bij Beefensteak.nl Mooie stukken van slow roast tot burgers. Inmiddels hebben we het hele assortiment wel gehad. Indien er iets is wordt er snel een oplossing geboden. Altijd kwaliteit! Beste online slagerij van NL

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM