Pluspunten
Prima kwaliteit vlees
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Verschillende keuzes in verzending. Goede verpakking.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, heerlijk stuk vlees.
Gerichte bereidinsadviezen toevoegen
Pluspunten
Kwaliteit is top en het vlees is altijd in goede staat bij ontvangst.
VerbeterpuntenIk heb momenteel meerdere tempex dozen liggen. Hoe en wat terugbrengen voor hergebruik kom ik niet tegen op de website
Pluspunten
De mooie goede site Snelle levertijd Goede verpakking Overtuigende service
Pluspunten
Klasse stuk picanha besteld en ontvangen, voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Zoals altijd netjes verpakt en nog goed bevroren. Mooie stukken vlees van goede kwaliteit.
Pluspunten
zeer veel variatie met het vlees
Verbeterpuntentusentijds doorgeven wat de status is van de bestelling
Pluspunten
Heerlijk vlees, goed verpakt en keurig op de afgesproken tijd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering.altijd op tijd
Pluspunten
Beef&Steak is mijn slager omdat ze perfect vlees leveren tegen een betaalbare prijs, vakmanschap van de bovenste plank en hun liefde voor vlees proef je terug op je bord. in 1 woord.....Geweldig
Pluspunten
Top, prima verzorgde levering
Pluspunten
Constante kwaliteit
VerbeterpuntenMeer advies richting klant, bv door alternatieve producten aan te bevelen o.b.v. bestelpatroon
Pluspunten
Grote stukken vlees voor de consument voor een redelijke prijs
Verbeterpunten1 verpakking is niet goed vacuumsealed Tbone 750G. Ik had pittige chorizo besteld, maar kreeg normale.
Track & Tracecode niet doorgegeven. Vlees in de aanbieding was al na 1 dag niet meer op voorraad.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM