Pluspunten
Een bostonbutt van 3.5 kilo besteld bij Beefensteak. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Lekkere dryrub gemaakt, vet en 10 uur in de oven op 110 graden. Ging ervan uit dat na een etentje met 7 (4m/3v) personen ik nog iets zou overhouden, dat was helaas niet het geval. Dus volgende keer gaan we gewoon een maatje groter. Van het gesmolten vet heb ik een bbq saus gemaakt. Top vlees, bedankt en tot de volgende keer!
Pluspunten
levering perfect op tijd en ook al hebben wij maar een heel klein budget ,we zullen zeker vaker bestellen !!
Verbeterpuntenmisschien meerdere recepten op de website zetten ,met kruiden die bijna iedereen in zijn kruidenkast heeft staan ( bijv hoe maak ik zelf een rub voor spareribs ) en misschien een vermelding waar de kruiden eventueel te koop zijn ,je rijd natuurlijk niet voor een paar kruiden naar ter aar ( ook al is het plaatje nog zo leuk !!! )
Pluspunten
Veel interesse voor het product spreekt uit de site, de herkomst van het vlees wordt vaak genoemd, wat ik erg belangrijk vindt. De levering (gekoeld) is goed, op tijd, netjes verpakt.
Verbeterpuntenmisschien handig om wat meer zicht te hebben op wanneer bepaald vlees binnenkomt als het is uitverkocht, en of het nog terug komt. Ik had laatst een wild gevogelte gezien, dat was toen (bij doorklikken zie je dat pas) uitverkocht. Ik ben nog twee keer terug gegaan naar de site, zelfde bericht, en nu staat het er uberhaupt niet meer op.
Pluspunten
- Het vlees is van ongekende kwaliteit. Je weet gewoon zeker dat je mensen iets goeds voorzet. - Ruim assortiment van vlees dat je lang niet bij elke slager kan krijgen - Ook de recepten (gratis) zijn erg goed
Verbeterpunten- De software van de webshop is suboptimaal. Switchen van hoofddomein naar SSL beveiligde elders gehoste site is technisch niet bepaald chic.
Pluspunten
Dit is echt een servicegericht internetbedrijf. Prettig zaken doen en heel erg goede kwaliteit. Van het product zelf, de verpakking en de levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
heerlijk vlees en goeie variatie
Pluspunten
prima geregeld!
Pluspunten
Luxe vleespakket van Vrije Koe besteld. Keurige en correcte informatie over bestel- en leverproces. Aflevering op afgesproken tijdstip, product goed verpakt en diepgevroren. Kortom 10 punten.
Pluspunten
Goed, snel en lekker.
VerbeterpuntenDatum kiezen indien bezorgen op een afhaallocatie. Dit is online niet mogelijk cq. werkt niet. De recepten die erbij aanpassen aan het bestelde product.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
VerbeterpuntenPrijsniveau is hoog
23 Hertog van Beijerenstraat