Prima vlees, snel verzonden

Vlees was uitstekend. Boston Butt besteld en verwerkt tot pulled pork voor een groter gezelschap. Louter positieve reacties gehad.

Bovenverwachting

Vandaag bestellen is morgenavond in huis Top kwaliteit

Heerlijk vlees Ben een groot fan Makkelijk verpakt en vers

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Van begin tot eind altijd weer een feestje om bij jullie te bestellen!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Geweldig goed verpakt en snel ontvangen

Het vlees is echt heel goed verpak in een mooie koeltas met koelelementen. Het bezorg tijdstip is ook goed te volgen en actueel. Kortom, top bezorging!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Geweldig vlees en snelle levering. Altijd zonder fouten

Zo blij dat ik jullie gevonden heb

Voldoende

De verzendkosten zijn extreem hoog voor “niet vers producten”.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Gewoon goed echt een aanrader na een iets te late bezorging toch nog compensatie gehad, geweldig!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Niet zo goed als altijd…

Update 15/06/22 - Snel een nette reactie gehad van B&S en alhoewel vlees uiteraard een product is dat wisselend kan zijn, hebben ze toch heel netjes een oplossing geboden terwijl dat niet hoeft. De eerste review sloeg ook primair op deze ene bestelling en dan nog maar één stuk vlees uit de hele bestelling. Derhalve ook de review aangepast en als de service een aparte score zou zijn, dan zou dit een verdiende 10 geweest zijn. De volgende bestelling is alweer in voorbereiding ;-P Originele review: De bestelde buikspek was een groot stuk, maar helaas was dit bijna 50% vet en dit is toch wel erg veel. Deze heb ik wel eens beter ontvangen. Overige vlees was weer goed van kwaliteit en smaak!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

In de ochtend besteld in de avond in huis. En bij eventuele fouten in levering wordt dit zsm gewoon opgelost/gecorrigeerd!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Altijd perfect geregeld en snelle levering

Kwaliteit ook altijd goed

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Vlot geleverd, goed verpakt, prima eerste indruk

Vlot geleverd, goed verpakt, prima eerste indruk. Vlees net binnen, nog niet gegeten, dus geen beeld van de smaak.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vlees nog niet gegeten

Erg snel geleverd, en van goede kwaliteit

De levering is snel en het product is goed

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goeie service en vlotte levering

Prima. Goede prijs

Netjes en snel geleverd. Soubrette volgende keer weer doen

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk vlees en snelle bezorging

Kwaliteit van het geleverde vlees is goed. Echter laatst bij het buikspek was het vlees ingesneden voor een paar cm, ik denk een foutje van de slager

Correcte afhandeling door bedrijf

De manier van vlees verpakking e d zijn perfect. De manier van afleveren door de vervoerder een dikke 0! Werd zomaar op de stoep a d voordeur gezet, het gaat hier wel om levensmiddelen! Dus wat dat betreft een dikke onvoldoende ! Weerhoud me zeker om een nieuwe bestelling te plaatsen . Heb ondertussen contact gehad met Beef &Steak Het probleem met de vervoerder is grondig aangepakt en naar behoren behandeld. Dus toch een tevreden klant .

geweldige producten en levering

heerlijk bbq gehad met de vlees en vis

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? hou zo vol

altijd de juiste kwaliteit

als ik iets zoek voor de bbq vind ik het bij beef en steak

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prachtige kwaliteit vlees en goede service

Zoals gewoonlijk is het bestellen van vlees eenvoudig. De levering thuis wordt gedaan op het afgesproken tijdstip en track&trace werkt perfect. Het vlees is goed en mooi verpakt. De Livar-spareribs zijn een aanrader overigens.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

wederom geweldige stukken vlees.

Na het bestellen en perfect leveren met een strakke afleverplanning, 10 prachtige Iberico Ribeye en 4 Chuck Eye steaks, de bereiding voor elke keukenprins/prinses en simpele handeling, maar dan komt de Iberico op je bord, geweldig de structuur , de smaak in een woord een sensatie ten opzichte van het rationele varkensvlees. We hebben weer genoten, ga zo door !! Gerard en Will Doets

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? de tas is leuk, maar is er niet een andere oplossng die voordeliger is.

Alweer topkwaliteit, netjes verpakt!!!

Alweer topkwaliteit Mooie portie en goed verpakt Totale bestelling is ook goed verpakt Maw Topservice!!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Altijd op tijd en het vlees is van perfecte kwaliteit.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? ga zo door

Super service en geweldig vlees

Doordat het bestellen (met kortingscode) niet direct lukte, contact gehad met B&S zelf. Geweldig geholpen en uiteindelijk snel geleverd gekregen. Het vlees zelf ook van uitstekende kwaliteit. De BBQ-master blij, maar ook de gasten blij :-)

Super goed

Van bestelling tot het leveren ging goed. Het enige puntje is, dat de chauffeur een foutje maakte (dat heb ik na gevraagd bij de chauffeur) met het verkeerde pakket nr in had gevoerd. Waardoor ik de melding kreeg dat het bezorgd was. Toen was er paniek, het was een grote bestelling en die was in eens kwijt. Een 10 min. later kwam de bestelling toch op de goede locatie aan.

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM