Vlees was uitstekend. Boston Butt besteld en verwerkt tot pulled pork voor een groter gezelschap. Louter positieve reacties gehad.
Heerlijk Niek, klinkt als een goede BBQ. Dank voor je mooie review en de complimenten voor ons vlees. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vandaag bestellen is morgenavond in huis Top kwaliteit
Dat horen we graag Marnix, dank voor je mooie review. Geniet ervan en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk vlees Ben een groot fan Makkelijk verpakt en vers
Dank voor je mooie review Vera, dat horen we graag. Fijn daarbij dat je tevreden bent met de verpakking. Hoop dat alles gesmaakt heeft, graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Van begin tot eind altijd weer een feestje om bij jullie te bestellen!
Kijk dit zijn nog eens reviews, dank je wel Michel. Geniet ervan weer en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees is echt heel goed verpak in een mooie koeltas met koelelementen. Het bezorg tijdstip is ook goed te volgen en actueel. Kortom, top bezorging!
Goed om te horen Boris, dank voor je mooie review. Fijn dat de bezorging en verpakking je bevallen is, geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zo blij dat ik jullie gevonden heb
Kijk daar doen we het voor Marlon, goed om te horen. Dank daarbij voor je compliment over ons vlees en de levering. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De verzendkosten zijn extreem hoog voor “niet vers producten”.
Beste Henri, Onze producten worden dezelfde dag afgeleverd om er zeker van te zijn dat de producten je in perfecte staat bereiken. Daarnaast verpakken we onze producten met extra materialen tov normale verzendingen. Dit alles zorgt ervoor dat de verzendkosten hoger uitvallen tov een gemiddelde verzending van een webwinkel. We zijn echter concurrerend tov partijen die op dezelfde wijze verzenden. Indien je de verzendkosten te hoog vindt ben je ook van harte welkom om de producten bij ons in Ter Aar af te halen. Je krijgt dan ook nog 5% extra korting op de producten én je verzendkosten vervallen. We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Gewoon goed echt een aanrader na een iets te late bezorging toch nog compensatie gehad, geweldig!!
Bedankt voor je positieve review, Jan Willem. Fijn dat we het met je hebben mogen oplossen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Spul was super maar bezorgdienst kwam.pas om half 11 en vind ik persoonlijk te laat
Update 15/06/22 - Snel een nette reactie gehad van B&S en alhoewel vlees uiteraard een product is dat wisselend kan zijn, hebben ze toch heel netjes een oplossing geboden terwijl dat niet hoeft. De eerste review sloeg ook primair op deze ene bestelling en dan nog maar één stuk vlees uit de hele bestelling. Derhalve ook de review aangepast en als de service een aparte score zou zijn, dan zou dit een verdiende 10 geweest zijn. De volgende bestelling is alweer in voorbereiding ;-P Originele review: De bestelde buikspek was een groot stuk, maar helaas was dit bijna 50% vet en dit is toch wel erg veel. Deze heb ik wel eens beter ontvangen. Overige vlees was weer goed van kwaliteit en smaak!
Beste Michel, Bedankt voor je review. Mijn collega heeft contact met je opgenomen om het verder met je op te pakken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
In de ochtend besteld in de avond in huis. En bij eventuele fouten in levering wordt dit zsm gewoon opgelost/gecorrigeerd!
Dank voor je mooie review Stefan, goed om te horen dat de levering weer adequaat is gegaan en opgelost waar nodig. Geniet ervan, hoop dat alles gaat smaken. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit ook altijd goed
Dat horen we graag Francis, dank voor je mooie review. Fijn dat de levering en het vlees weer naar wens zijn. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlot geleverd, goed verpakt, prima eerste indruk. Vlees net binnen, nog niet gegeten, dus geen beeld van de smaak.
Goed om te lezen FP, fijn dat de eerste indruk al goed is. Enige wat je rest is bereiden en genieten maar... Geniet ervan en hoop dat alles gaat smaken. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De levering is snel en het product is goed
Dank voor je mooie review Raymond, fijn om te lezen dat de levering en kwaliteit van het vlees naar wens zijn. Graag tot de volgende keer weer en geniet van deze dagen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goeie service en vlotte levering
Dat horen we graag Thomas, fijn dat de service en levering accuraat zijn gegaan. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Netjes en snel geleverd. Soubrette volgende keer weer doen
Goed om te lezen Hans, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer en geniet van deze dagen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit van het geleverde vlees is goed. Echter laatst bij het buikspek was het vlees ingesneden voor een paar cm, ik denk een foutje van de slager
Beste Patrick, Bedankt voor je review. Het buikspek wordt handmatig uitgesneden. Het blijft mensenwerk waardoor er wel eens een kleine imperfectie in kan sluipen. Goed te horen dat alles alsnog gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De manier van vlees verpakking e d zijn perfect. De manier van afleveren door de vervoerder een dikke 0! Werd zomaar op de stoep a d voordeur gezet, het gaat hier wel om levensmiddelen! Dus wat dat betreft een dikke onvoldoende ! Weerhoud me zeker om een nieuwe bestelling te plaatsen . Heb ondertussen contact gehad met Beef &Steak Het probleem met de vervoerder is grondig aangepakt en naar behoren behandeld. Dus toch een tevreden klant .
Beste Ruud, Dank je wel voor je review. Er gaat soms wel eens iets fout en we zijn erg blij dat je de tijd hebt genomen om ons hiervan op de hoogt te stellen. We hebben met veel plezier de actie ondernomen die je van ons mag verwachten. Fijn om te horen dat het naar tevredenheid is opgelost en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
heerlijk bbq gehad met de vlees en vis
Klinkt heerlijk Pierre, hoop dat het gesmaakt heeft. Dank voor je compliment en mooie review, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
als ik iets zoek voor de bbq vind ik het bij beef en steak
Kijk dat horen we graag Patrick, dank voor je review en je compliment. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zoals gewoonlijk is het bestellen van vlees eenvoudig. De levering thuis wordt gedaan op het afgesproken tijdstip en track&trace werkt perfect. Het vlees is goed en mooi verpakt. De Livar-spareribs zijn een aanrader overigens.
Dank voor je mooie review Erik, goed om te lezen dat je de bestelling en levering als prettig en makkelijk hebt ervaren. Dank ook voor je compliment over de spareribs, hoop dat je genoten hebt. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Na het bestellen en perfect leveren met een strakke afleverplanning, 10 prachtige Iberico Ribeye en 4 Chuck Eye steaks, de bereiding voor elke keukenprins/prinses en simpele handeling, maar dan komt de Iberico op je bord, geweldig de structuur , de smaak in een woord een sensatie ten opzichte van het rationele varkensvlees. We hebben weer genoten, ga zo door !! Gerard en Will Doets
Dit zijn nog eens reviews Gerard en Will, dank jullie wel. Klinkt als een heerlijke BBQ, goed om te lezen dat jullie genoten hebben in het algemeen en natuurlijk van de spectaculaire Iberico. Geniet van deze dagen en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alweer topkwaliteit Mooie portie en goed verpakt Totale bestelling is ook goed verpakt Maw Topservice!!!
Kijk dat horen we graag Frederik, dank voor je mooie review en je complimenten. Geniet van deze dagen en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd op tijd en het vlees is van perfecte kwaliteit.
Goed om te lezen Gerard, dank voor je mooie review. Geniet ervan deze dagen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Doordat het bestellen (met kortingscode) niet direct lukte, contact gehad met B&S zelf. Geweldig geholpen en uiteindelijk snel geleverd gekregen. Het vlees zelf ook van uitstekende kwaliteit. De BBQ-master blij, maar ook de gasten blij :-)
Fijn dat het meteen opgelost is Rudolph, goed om te lezen ook dat de levering daarna snel en adequaat is gegaan. BBQ-master blij, de gasten blij, wij blij. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Van bestelling tot het leveren ging goed. Het enige puntje is, dat de chauffeur een foutje maakte (dat heb ik na gevraagd bij de chauffeur) met het verkeerde pakket nr in had gevoerd. Waardoor ik de melding kreeg dat het bezorgd was. Toen was er paniek, het was een grote bestelling en die was in eens kwijt. Een 10 min. later kwam de bestelling toch op de goede locatie aan.
Beste Veronique, Dank je wel voor je review. Vervelend dat er iets niet direct goed is gegaan maar we zijn erg blij dat het alsnog door Trunkers is opgelost. We hopen dat jullie lekker hebben gegeten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM