Pluspunten
zelfs de aanlevertijd klopte en dat op de dag voor kerst.Heerlijke picanha
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenKoeling levering
Bredere sortering aan bijzondere stukken vlees ( angus ribrack en wild ) zou een mooie toevoeging zijn.
Pluspunten
eerste keer dat ik iets bestel en het is heel goed bevallen, zal zeker weer doen.
Pluspunten
heerlijk gegeten van de goed en op afspraak geleverde producten een aanrader voor ieder die gemakkelijk en betrouwbaar een bestelling wil doen vanuit huis
Verbeterpuntenvacuumverpakking was niet meer dicht
Pluspunten
Ook tijdens de drukte van de kerstdagen perfect op het afgesproken tijdstip geleverd, het voorgegaarde speenvarkentje viel bij iedereen erg in de smaak.
Pluspunten
Goede transportverpakking en vlees was nog koel bij aankomst. Goede kwaliteit van het vlees.
Pluspunten
Kwaliteit vlees! Perfect!
Pluspunten
Goed geseald geleverd. Koeltransport kwam op de juiste tijd. Braadslede erbij als verrassing.
Nvt alleen maar complimenten
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is super! De vleessoorten zijn daarnaast origineel en de leverbetrouwbaarheid is perfect.
Verbeterpunten4 van de 6 verpakkingen van de laatste levering waren niet luchtdicht verpakt. Hierdoor was het lastig ontdooien. Dit is nog niet eerder voorgekomen.
Pluspunten
Heerlijk sappig malse ossehaas En een super levering. via mail krijg je de tijd door die nagenoeg exact is. Als ze vleeswaren zouden hebben ging ik niet eens meer naar de slager.
Pluspunten
Snel, goedkoop.
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat het om ingevroren vlees gaat...
Pluspunten
Heerlijk vlees, goede service
Aangeven als het vlees is ingevroren, zodat de klant hier rekening mee kan houden.
Jammer dat er geen tempex doos bij de levering via koelstransport in zat. Handig voor na branden. Perfect voorbehandeld vlees. Toppi
Pluspunten
Snelle levering, hele fijne producten.
Verbeterpunten1 vacuum verpakking niet meer vacuum. Varkenswangetjes alleen per kilo en ook zo verpakt, ik zou dit graag per 300-350 gr per verpakking willen bestellen. Kortingscode voor gratis kwastje ingevuld, wel geregistreerd, geen kwastje ontvangen...
Pluspunten
Geweldig goed vlees, absolute aanrader.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM