Pluspunten
Top vlees, echt een aanrader !!!
VerbeterpuntenTip: zo door blijven gaan
Pluspunten
Zeer goede service
VerbeterpuntenVestiging in Amsterdam
Pluspunten
Snelle reactie, goed advies & kwaliteit
VerbeterpuntenGeen, hoewel ... Ik mis het Simmentaler vlees
Pluspunten
Geweldig lekker vlees, zowel de kalkoen als de ham met been als de picanha waren heerlijk
VerbeterpuntenKalkoen hebben we gelukkig niet gevuld. Dit was gezien het gehavende velletje ook niet mogelijk geweest, hij smaakte echter perfect!
Pluspunten
top product, goed en koel verpakt, prijs kwaltijd oke, de schouder in de smoker in 8.5 uur low en slow, na een uur te rusten een top stuk puled pork er aan over gehouden.
Verbeterpuntenhelaas de afspraak dag is een dag te vroeg geworden, Waarom dan de vraag stellen wanneer en waar te leveren? was overigens erg blij met de mail dat de levering kalar was en dat het product netjes gekoeld en verpakt aan gekomen was,
Pluspunten
Goed vlees snel geleverd
VerbeterpuntenVlees begon al te ontdooien bij ontvangst
Pluspunten
Goed produkt en goed verpakt
Pluspunten
Alles, behalve de verbeterpunten.
VerbeterpuntenKwaliteit vacumeerzakken/vacumeren kan beter. Misschien wat meer bijzondere varkensrassen?
Pluspunten
Kreeg zelfs een braadslee cadeau bij mijn bestelling
Pluspunten
Prachtige kwaliteit vlees.
VerbeterpuntenRecepten bij elke bestelde vleessoort. Is er geen andere manier van verpakken? Onze vuilnisdienst neemt de dozen niet meer mee. Dat betekent dat ik iedere keer naar het grof vuil moet rijden om de dozen weg te brengen.
Pluspunten
verpakking en snelheid van levering
Verbeterpuntenmenukeuze matig en ook het vlees
Pluspunten
Vlees geleverd zoals besteld Sommige stukken vlees iets aan de dure kant Vlees van goede kwaliteit gratis braadslede erbij! top!
VerbeterpuntenBetere vacuum verpakkingen gebruiken, de biefstuk die ik besteld had lag los in de bak en had allemaal ijs eromheen zitten (freezer burn) Spareribs mogen eveneens vacuum verpakt worden deze lagen los in een plastic tas heb ze zelf nog moeten verpakken want die kun je niet zo in de vriezer leggen dan zijn ze in no time vergaan. alles kwam bevroren aan, dit was voor mij een verassing. vind het totaal niet erg maar misschien is het handig om dit beter op de site te vermelden of bij afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Alles boven genoemde: Kwaliteit, betrouwbaatheid...
Pluspunten
In een woord super
Pluspunten
Kwaliteit, prijs, service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede kwaliteit. Fijn dat ze nu ook pakketten leveren van De Vrije Koe
VerbeterpuntenTip voor op de website: plaats wat info met betrekking tot ontdooien
Pluspunten
Ruim assortiment, en de prijzen op dit moment concurrerend met de slager. Maar pas op, prijsstijgingen kunnen niet meer want bijvoorbeeld de marktslager begint in te spelen op de prijsstelling van internetverkoop!
VerbeterpuntenOmdat vlees kopen geen dagelijkse business is is afgaan op gewicht erg moeilijk. Ik zou er een grote voorkeur aan geven wanneer er foto's van de -echte- porties op de site staan: kies je dus 1kg dan foto van stuk van 1kg, kies je 1,5kg dan foto van 1,5kg. Had ik geweten dat een ribroast van 2kg zo klein is dan had ik een grotere besteld, dus het was in jullie voordeel geweest :)
Pluspunten
Prachtig stuk vlees, Wagyu Picanha
VerbeterpuntenDe bestelling is een dag eerder bezorgd dan gepland. 15 December de bestelling gedaan, 16 december een nieuwsbrief ontvangen .......... Picanha - 20%. Jammer !
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenHelaas geen Argentijnse houtskool meer op voorraad
Pluspunten
Goed vlees, veel kennis aanwezig.
VerbeterpuntenVlees is geleverd op hele anders dag dan ik had aangegeven op site.
Pluspunten
Lekker vlees
Verbeterpunten1 dag te vroeg geleverd, is in de winter niet zo erg.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM