Pluspunten
Meedenken met de klant. Snelheid levering. Alternatieven aandragen als een gevraagd product niet op voorraad is.
VerbeterpuntenIcepacks rondom het vlees aanbrengen. Nu was er alleen boven en onder een icepack waardoor de inhoud al gedeeltelijk aan het dooien was.
Pluspunten
Via internet alles te bestellen en op tijd afgeleverd. Het geleverde zit netjes verpakt en vlees is van de goede kwaliteit.
Pluspunten
Keurig verpakt, vriendelijk geholpen, mooi stuk vlees. Geleverd op afspraak . Prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit vlees ben zeer tevreden met het product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer goede kwaliteit van het vlees en ben er erg tevreden over, inclusief mijn familie en gasten.
Pluspunten
Goed klantenservice, betrouwbaar, lekker
Pluspunten
Sommige zouden een voorbeeld moeten nemen aan Beef&Steak.
VerbeterpuntenLevertijd was gedurende de dag, dat is vervelend maar dit ligt bij PostNL.
Pluspunten
Heerlijk vlees!
Pluspunten
Snel geleverd, prima keuze, leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenJammer dat ik geen bericht heb ontvangen dat de levering op bestemming was. Daardoor een dag te laat in de vriezer
er is wat mis gegaan met post.nl. verder alles goed.
Pluspunten
NIets dan lof voor Beef en Steak. Vriendelijk personeel, uitstekende kwaliteit producten en altijd snel geleverd met een mooie recepten erbij!
Pluspunten
goede kwaliteit en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geweldige leverancier, erg aardig ook, leuke acties. Kortom een top adres!
Pluspunten
geweldig vlees goed verpakt telefonisch goed bereikbaar
Verbeterpuntencommunicatie met PostNL een foutief tracking nummer waardoor verwarring over aankomst pakket door te bellen opgelost
Pluspunten
Super kwaliteit. Fijne website om makkelijk vlees te bestellen.
Pluspunten
Ik kreeg netjes een mail dat mijn levering 1 dag later werd bezorgd
Pluspunten
Vlees is netjes, goed verpakt en snel geleverd
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM