Pluspunten
VerbeterpuntenAlleen diepvries geen vers vlees
Pluspunten
kwaliteit - prijs verhouding is dik in orde
Pluspunten
Cadeaubon meteen volgende dag geleverd. Netjes
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid van zowel levering + email contact
VerbeterpuntenGeen. Prijzen zijn behoorlijk, en zeker niet goedkoop. Echter, kwaliteit kent zijn prijs. Ik heb het er graag voor over. Ga vooral door op de huidige wijze!!!
Pluspunten
Goed vlees Stipte levering Mooie recepten
VerbeterpuntenHoe ik nu aan die gratis kwast kom, geen idee. Ietwat ingewikkelde site, maar goed te doen
Pluspunten
De snelle levering
Pluspunten
Top kwaliteit vlees, perfect bevroren afgeleverd op het moment dat het mij uitkomt en de locatie die ik wens. Ik plaats hier regelmatig bestellingen en heb nog nooit problemen ondervonden.
Pluspunten
alles
Pluspunten
Heerlijk vlees
VerbeterpuntenIk had het laten bezorgen op een afleveradres, volgens de site was het daar na 16:00 uur. Ik heb het om 16:15 uur opgehaald en hoorde dat het vanaf 12:00 uur in de warme winkel heeft gestaan. Als ik dit had geweten had ik het niet ergens anders laten bezorgen maar bij mijn buren laten afleveren. Zij zetten het ook niet in de koeling
Pluspunten
Snel besteld, snel geleverd... Mooi stuk vlees waar we heerlijk van hebben genoten.
VerbeterpuntenSommige aktiecodes zijn niet duidelijk na het invoeren...
Pluspunten
De gehele dienstverlening en hun producten wat ze hebben is van TOP kwaliteit. Ben al klant sinds het begin van hun bedrijf en het is werkelijk waar een uitkomst in deze markt economie.
VerbeterpuntenGEEN !
23 Hertog van Beijerenstraat