Pluspunten
Assortiment Verpakking
VerbeterpuntenKorter tijdsvak voor levering bestelling
Pluspunten
geleverd zoals beloofd, alles koel aangekomen. Mooi dooraderd vlees.
Pluspunten
vorige bestelling verkeerde product gekregen werd nou helemaal goed gemaakt met een korting dank hiervoor ...klasse ..
Pluspunten
Lekker vlees! Goed verpakt!
VerbeterpuntenWorkshop vond ik iets te druk. Volgende keer 2 a 3 personen minder
Pluspunten
vlees van goede kwaliteit en soorten vlees die anders moeilijk zijn te krijgen zijn bij beef en steak wel te krijgen.
Pluspunten
Goede kwalitiet
VerbeterpuntenIn gesealde verpakkingen graag even aantallen doen,dit is gemakkelijker te verdelen aan tafel :-)
Voor particulieren kleinere porties van soep- en hacheevlees
Pluspunten
in 1 woord TOP
Pluspunten
Mooie stukken vlees, snel geleverd, goed verpakt en goede service.
VerbeterpuntenPrijzen zijn soms wat hoog
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen en goede bereikbaarheid via email
VerbeterpuntenDe app werkt met bestellen kl*te. Iedere keer weer naar begin in plaats van waar je was. Ik nog regelmatig dat bestelling niet compleet is of dat een enkel stuk al licht ontdooit is.
Pluspunten
Gewelddig goed klantenrelatie systeem. Creatief in omgang met klanten. Prijs- Kwaliteit verhouding is prima.
VerbeterpuntenDit keer een foutje omdat mjjn pakket een dag te laat meeging met KPN. Wel keurig excuses. Maar ik was voor de bezorging thuis gebleven op de dag dat het dus niet bezorgd werd.
Pluspunten
Ik haal altijd, goed ontvangen en goede raad.
VerbeterpuntenIets meer verse producten, weet dat dit vaak niet mogelijk is.
Pluspunten
Ik had het geluk om in te schrijven toen er nog maar 2 deelnemers nodig waren, dus werd alles snel geleverd
VerbeterpuntenOf dat ook zo is als ik op een ander moment zou hebben ingeschrebven zal ik later nog wel ervaren
Pluspunten
Onwijs goed vlees voor een betaalbare prijs.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM