Pluspunten
Het vlees ziet er prachtig uit en is in mooie porties verpakt. Het was voor het eerst dat we een stuk van een koe gekocht hebben maar we gaan dat zeker vaker doen. Van het extraatje (een schenkel in mijn geval) meteen een heerlijke bouillon getrokken en écht; je proeft dat het van goed vlees komt. Anders dan uit de winkel. Samen met een zakje van het heerlijke gehakt, voor de soepballetjes, een fijne groentesoep gemaakt!
VerbeterpuntenNiet veel, behalve dat meteen na de bestelling er al een levertijd stond en ik die dag tot 22.00 uur 's avonds maar zat te wachten en er niks kwam. De volgende dag contact opgenomen en pas toen begrepen dat de gehele koe nog niet verkocht was en dat we bericht zouden krijgen wanneer dat wel het geval zou zijn. Dat duurde nog best een poosje, dus al met al ruim 3 weken gewacht op 'onze koe'. Maar het was het wachten waard! Handig zou zijn als jullie er voor zorgen dat er geen leveringsdatum wordt gegeven maar een opmerking dat er geleverd gaat worden op een nader te bepalen datum, na slachten en besterven van de koe en dat dit best eens een aantal weken zal kunnen duren. (jullie geven op 14 dagen, maar dan zou de koe al geslacht moeten zijn). Dit om teleurstelling te voorkomen. Wij zouden gasten krijgen dus ik had een menu samengesteld met bouillon vooraf, een lekkere biefstuk etc. en heb toen halsoverkop iets anders moeten bedenken. Vanavond eten we de rosbief en mijn man maakt komende week goulash met het hacheevlees. Ik zie er nu al naar uit!
Ik kreeg het ontdooid binnen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en perfect verpakt
Pluspunten
Nadat de order door mij was ingevuld en afgerond op internet moest er toch nog iets bij. Na telefonisch contact te hebben gehad met Jan is dit perfect behandeld. Prima service, flexibel en klantgericht
Pluspunten
heerlijk vlees ! Super hier kan geen enkele supermarkt tegen op en menig slager zou hier eens moeten bestellen .
Pluspunten
Veel beter dan de voor laatste bestelling, toen was de bezorging niet in orde
Pluspunten
Veel keus Snelle levertijden Mooi vlees
VerbeterpuntenHeel veel producten zijn vaak uitverkocht, dit moet echt beter Ik had navraag mbt een geleverd product maar nooit antwoord op ontvangen
Pluspunten
De wang van het iberico- varken smaakte heerlijk. Absoluut voor herhaling vatbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies over de uitstekende producten en bereiding daarvan.
Pluspunten
Geweldig snelle service en goed vlees.
Pluspunten
Bij de bestelling werd door TNT de mogelijkheid geboden om op zaterdag te leveren. Hierdoor was ik even in de war gebracht. B&S belde hier gelukkig snel achteraan en hebben alles snel in orde gemaakt. Bestelling volgende dag (vrijdag) netje nog bevroren ontvangen in de speciale isolatie verpakking. Eendenborstfilet van de barbarie eend: perfect qua malsheid en smaak, mooie huid en vetlaag, met wat geduld makkelijk te bereiden. De kinderen waren hier zelfs dol op! 10/10 Aberdeen Angus Ossenhaastournedos: prima stuk vlees, prima smaak 8/10 Zuid-Amerikaans Rund Entrecote steak: perfecte vetrand met heerlijke smaak 8/10 Beef & Steak Kalfsoester: goed mals, heerlijke smaak hier maakte ik mijn vriendin erg blij mee 10/10 Hamburgers: kinderen zijn hier dol op. Weten ze ook gelijk wat een echte vleessmaak is 8/10
VerbeterpuntenAberdeen Angus Ossenhaastournedos: soms een wat harder stukje, qua smaak 8/10 Zuid-Amerikaans Rund Entrecote steak: perfect qua smaak, maar had iets malser gemogen 8/10
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM