Pluspunten
ik belde om 16,35 voor een bestelling voor de dag daarna; ik was laat, maar toch krijg ik een vriendelijke mevrouw aan die telefoon en zoals beloofd mijn bestelling was die dag daarna bij mij thuis: heerlijk vlees!!Bedankt!
Na bestelling te hebben gedaan op een donderdag en op de kassa pagina aangegeven te hebben dat ik de levering op een zaterdag afgeleverd wilde hebben kreeg ik een dag later een e-mail dat er niet op zaterdag geleverd wordt. (Waarom kan ik dan voor deze optie kiezen). Er werd mij toen gevraagd of het goed was om op maandag te versturen. Dit was geen probleem en pakket zou op dinsdag worden geleverd. Op dinsdag de e-mail ontvangen dat ze vergeten waren hem te versturen en dat hij nu dus op woensdag geleverd werd. Ik woensdag hele dag zitten wachten en geen pakketje. Ik gemailt dat pakket niet is geleverd. Kreeg toen de reactie dat het jammer was dat ik voor niks thuis was gebleven en dat hij dan op donderdag kwam en bij de buren zou worden afgeleverd. Voor de zekerheid nog maar een dag thuis gebleven omdat ik het pakket op vrijdag nodig heb voor een etentje voor vrienden. Donderdag wederom geen pakketje. Ik gebeld en kreeg en of ander verhaal dat postorder het pakket heeft afgewezen!? Uiteindelijk de afspraak gemaakt dat ik mijn geld terug krijg. Dat laatste is dan wel snel geregeld. Wat ik niet begrijp is dat het zoveel moeite kost om een pakketje op te sturen. Bestel meer dan regelmatig spullen over de gehele wereld en pakketjes uit China, Japan, Amerika heb ik zonder problemen binnen een week binnen.
Pluspunten
Kwaliteit van de tot nu toe geleverde producten.
VerbeterpuntenZorgen dat alles goed ingevroren is. Heb nu twee keer gehad dat e.e.a. al deels ontdooit was bij aankomst en kon het niet meer invriezen. Dat is niet de bedoeling.
Pluspunten
het vlees is van zeer goede kwaliteit, ze leveren nog beter dan dan ze aangegeven. het is zeer goed verpakt en kan zo de vriezer is.
Verbeterpuntenik had gevraagd om levering op de maandag bij het afhaalpunt, het is de dinsdag geworden, (niet zo heel erg hoor)
Pluspunten
Kwaliteit van bet vlees
VerbeterpuntenCommunicatie, afspraken nakomen, klantvriendelijkheid
Pluspunten
mooie producten, snelle levering.
Pluspunten
Goede website, en kwaliteit is erg goed.
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees uiteraard, snelle levering en als je vragen hebt, even bellen en er is snel antwoord. Ik blijf terug komen voor o.a. het gevarieerde aanbod, het feit dat zij als enige bepaalde (Amerikaanse) stukken leveren en ruime keuze hebben.
Pluspunten
Bevalt uitstekend goede afspraken en kwaliteit
VerbeterpuntenBij producten direct laten zien als een product niet op voorraad is, en ik ervaar regelmatig dat Livar producten regelmatig niet op voorraad zijn.
Pluspunten
Verpakking, snelheid van leveren, kwaliteit.
VerbeterpuntenWorst in kleiner verpakkingen. Te groot voor 1 of 2 persoonshuishoudens, buren zijn er wel blij mee.
Pluspunten
Goede en snelle service
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM