Dank voor je review Bart, dat zijn twee kernwoorden die we graag terug horen. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk vlees, meer dan genoeg keuze voor wat je ook in je buitenkeuken klaar wilt maken.
Goed om te horen Marjoleine, fijn dat de kwaliteit van het vlees naar wens is en dat je enthousiast bent over ons assortiment. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dit is mijn eerste bestelling bij Beef&Steak maar zeker niet de laatste. De producten werden netjes op de vooraf afgesproken tijd geleverd in een mooie koeltas met elementen. Het vlees was zeer goed bevroren. Overige assesoires waren netjes meegeleverd.
Dit is weer een mooie review Arnold, dank hiervoor. Goed om te horen dat de eerste bestelling je bevallen is en de levering eveneens. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Waygu beef ribs en Iberico Secreto besteld. Op zondagmiddag besteld, maandagavond al in huis. Vlees zelf is van superieure kwaliteit en kwam mooi verpakt in een gekoelde koeltas van Beef & Steak. Ten zeerste aanbevolen.
Dank voor je mooie review Rob, daar doen we het voor. Goed om te lezen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en fijn dat de verpakking en levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Echter bij de laatste levering baconburgers ontvangen ipv hamburgers. En helaas was het bezorg moment een tegenvaller. De chauffeur belde aan, bonste op de raam en toen ik de deur opende reed hij met piepende banden de straat uit. Ik weet dat jullie dit niet in de hand hebben en zal om deze reden niet als klant wegblijven
Beste Bas, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan. Mijn collega neemt contact met je op. We lossen het graag met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top verpakt en mooi en goed vlees
Dank voor je mooie review Johan, goed om te horen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van het vlees en dat de verpakking weer naar wens is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestellen gaat gemakkelijk, heel mooi babyribs, gelijk van formaat en dikte. Levering goed te volgen en keurig op tijd. Ze waren heerlijk
Dank voor je mooie review Nico, goed om te horen dat de levering en kwaliteit van (onder andere) de ribs weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
St Louis cut besteld, waarbij een mooie vlees laag op de botten hoort te zitten. Helaas zat er nauwelijks vlees op de botten en waren de in totaliteit erg dun.
Beste Jeroen, Bedankt voor je review en vervelend dat het niet goed is gegaan. Mijn collega heeft contact met je opgenomen. We lossen dit graag op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
alles wordt snel geleverd met voldoende koelelementen.
Goed om te horen dat de levering weer naar wens is A Sijtsma, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel hier altijd me vlees online. Top kwaliteit vlees en dat altijd bij iedere bestelling.
Dank voor je mooie review Jan, daar doen we het voor. Goed om te horen dat de kwaliteit van het vlees weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Elke keer super vlees ontvangen en de levering is ook grote klasse
Dank voor je review Lucien, goed om te lezen dat je enthousiast bent over het vlees en de levering. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd optijd geleverd van topvlees
Goed om te horen Ed, dank voor je review. Fijn daarbij dat de levering en kwaliteit van het vlees weer naar verwachting is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wat een service! Lamsschouder besteld en dag erna in de avond geleverd! Wat enorm netjes verpakt! Ik een doos met verdikte wanden, drie koel ellementen en in een mooie koeltas die we super kunnen hergebruiken! En dan het Vlees: heerlijk! Diepgevroren geleverd en twee dagen in ijskast laten ontdooien! We hebben gesmuld! Dit is een absolute aanrader!
Daar doen we het voor Maud, dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat je genoten hebt en dat de levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik moest een BBQ organiseren voor 18 fijnproevers. Van tevoren heb ik Beef&Steak gebeld om advies te vragen en heb besteld wat ze hebben aangeraden. Het resultaat was een groot succes, vooral de Wagyu inside skirt.
Dank voor je mooie review Robert, daar doen we het voor. Fijn daarbij om te lezen dat je avond een succes was en de Wagyu inside skirt je (en hopelijk de rest) bevallen is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees. Makkelijk te bestellen
Goed om te horen dat het bestellen makkelijk gaat en de kwaliteit vlees weer naar wens is, Michael. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles zoals je verwacht, levering erg netjes
Dank voor je review Vincent, goed daarbij om te horen dat de levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees was nog goed bevroren, het enige minpuntje vond ik de tijd met bezorging die op de uur nog werd veranderd naar later. Maar dat ligt aan meerdere factoren,
Beste Sergio, Bedankt voor je review. Vervelend dat het qua bezorging niet helemaal goed is gelopen. We geven het door aan Trunkers. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel proces was makkelijk en overzichtelijk levering in nette koeltas met elementen op het afgesproken tijdstip.
Dank voor je review Rolf, goed om te horen dat de service en de levering weer naar wens is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ruime keuze, goed vlees en altijd op tijd én gekoeld bezorgd!
Goed om te horen Erik, fijn dat het assortiment, de kwaliteit vlees en de levering weer naar wens is. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestellen gaat makkelijk en de website/shop is duidelijk, uitgebreid en prettig om doorheen te browsen. Het aanbod is groot, al was er ook redelijk veel niet op voorraad van wat ik wilde hebben. Maar dat is gewoon pech. Ik heb nog geen tijd gehad om m'n vlees op de BBQ te leggen dus daar kan ik nog niet over oordelen, maar het ziet er goed uit! Ook de samenwerking met Trunkrs als bezorgbedrijf is trouwens top.
Altijd snelle levering en veel variëteit in assortiment.
Dank voor je review Sten, goed om te lezen dat je enthousiast bent over de levering en ons assortiment. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
's ochtends om 10.45 besteld, en zoals zij beloven dezelfde dag aan het begin v/d avond kon ik alles al in ontvangst nemen. Heerlijk vlees, altijd perfect verpakt en qua gewicht iets meer dan hetgeen wat ik heb besteld. Zoals altijd weer dik tevreden! Ga zo door!
Goed om te horen Perry, fijn dat de levering en kwaliteit van het vlees weer naar wens zijn. Geniet van je weekend en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
TOP kwaliteit en super lekker varkensvlees: beste Porchetta van de BBQ ooit! Deliziosa
Dat horen we graag Rutger, dank voor je mooie review. Geniet van je weekend en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Keurige levering.. Ik vind alleen raar dat enkele stukken vlees uit 2021 komen.. niet echt vers ook al is het natuurlijk diepvries.
zo al de omschrijving al zecht is het
Goed om te horen Gijs, dank voor je review. Fijn dat je weer tevreden bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM