Pluspunten
De snelle levertijd, wijze van verpakking en aanvullende recepten voor de bereiding van het vlees. Een prima pluspunt!
VerbeterpuntenHet verbeterpunt in mijn ogen zou zijn om bij de bestelling de mogelijkheid te bieden, met name bij de grote stukken vlees, de wijze van verpakking te selecteren. Bv bij een bestelling van 750 gram de mogelijkheid aan de klant bieden om de verpakking te kiezen in 3 x 250 gram, 1 x 750 gram enz. waarbij een minimale verpakking van 250 gram zou kunnen gelden ivm het drukken van de kosten.
Pluspunten
Heerlijk vlees, goede website, makkelijk thuis bezorgd of snel afgehaald.
Pluspunten
net geen 10,zo blijf je alert om goed te blijven
Pluspunten
Super aardige mensen
Pluspunten
Top kwaliteit! Ze weten ook precies wat ze verkopen en het wordt zeer zorgvuldig ingepakt en verstuurt. Een van de beste vlees-leveranciers
Verbeterpunten---
Pluspunten
VerbeterpuntenEen verpakking wat meer te recycelen is. De verpakking(de doos) is van piepschuim. Zonde om hem maar een keer te gebruiken.
Pluspunten
kwaliteit,dienstverlening,communicatie
Pluspunten
Het aanbod is goed, de service is goed, de afhandeling is goed, de workshops zijn goed. Kortom: een supertevreden klant.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Het concept om mt meerdere een koe te kopen en verdelen en weten waar het vandaan komt spreekt aan.
Pluspunten
ik heb echt nog nooit zo"n lekkere Chateau Briand gegeten. grote klasse!!!!!
Pluspunten
gewoon een super bedrijf
Verbeterpuntenniets te verbeteren
Pluspunten
- uitstekende kwaliteit vlees - prima gekoelde levering via TNT Post
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM