Pluspunten
Vlees was van prima kwaliteit. Er hebben 17 man heerlijk van gegeten. Ik zou met een gerust hart weer bestellen.
VerbeterpuntenWat leuk zou zijn, is voor elk vlees dat je besteld hebt je een email krijgt met de perfecte bereidingswijze zoals kerntemperatuur, snel of langzaam bereiden etc.
Pluspunten
Vlees ziet er prachtig uit. De eerste stukken vlees ook al geproefd, zalig. Uitstekend verpakt, was een feestje om open te maken.
Pluspunten
Mijn eerste ervaring met Beef & Steak is geweldig. Het enige is dat het beloofde kwastje (actie) er niet bij zat. Maar dat kon de pret niet drukken. Ik had een BBQ Spareribs probeerpakket genomen van 31,- en we hebben hier met 4 volwassenen en 4 kinderen van kunnen smullen. Nou kan ik zelf wel best aardig bbqén dus dat helpt ook mee :-)
VerbeterpuntenKwastjes-actie even bekijken
Pluspunten
Levering was op het afgesproken tijdstip. Kwaliteit van het vlees is super. Absoluut een aanrader.
Pluspunten
Perfect verpakt en gekoeld.
Pluspunten
Geen gedoe met zelf invriezen, hoef zelf niet op pad. Wordt 1 dag na opgave bestelling keurig thuis bezorgd binnen aangegeven tijden. Perfect vlees, keurig verpakt. Wat zou je nog meer kunnen wensen?
Pluspunten
Uitstekend eten.
VerbeterpuntenMeer kalfsvlees opties in assortement opnemen voor aan de spies. Houtskool is aan de dure kant.
Pluspunten
tja, kijk naar de cijfers
Verbeterpuntensoms iets meer vlees -en bereidingstips op de site
Pluspunten
Lekker makkelijk ,je krijgt wat ze beloven en het smaakt heerlijk.
VerbeterpuntenHamburgers mogen wat dikker.
Pluspunten
Altijd goede tips voor vlees bereiding en lekkere recepten
Pluspunten
Vlees is goed verpakt
Pluspunten
Gehele afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering in goede verpakking en een heerlijk stuk vlees!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM