Pluspunten
Netjes, snel, lekker vlees
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en top kwaliteit vlees. Ook telefonisch contact prima advies gekregen. Kortom we komen graag bij u terug!
Wat kun je nu met de spaarpunten ? Ik kan er niets mee.
Pluspunten
Assortiment en gevoel voor vlees
Pluspunten
Er werd vlot gereageerd op de mail en de levering was op de afgesproken tijd.
VerbeterpuntenWij hadden een speenvarken besteld. Helaas was dit een tegenvaller. Het varken was zo klein dat er ternauwernood vlees aanzat. We hebben er met veel moeite twee borden vlees van af kunnen snijden. Na dit moeizame klusje was het vlees koud en moest het weer in de magnetron. Hierdoor sloegen we de plank " varken aan het spit mis" en waren we blij dat we geen electricsh spit voor heel veel geld hadden gehuurd. Wellicht is er in wat voor een vorm enige compenstie mogelijk. *9 euro voor twee borden vlees is dan toch wat aan de prijzige kant. Verder hebben we een hele gezellige avond gehad.vriendelijke groet, G meijs 0626110454
Pluspunten
Kwalitatief erg goed Levering op de afgesproken dag. prima
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
VerbeterpuntenHelaas al twee keer gebeurd dat ik ribs bestel en nog geen paar uur later de volgende dag ze in de aanbieding gaan....Als het nog eens zou gebeuren zou ik dat vervelend vinden. Ik raad immers iedereen aan bij beef en steak te bestellen, en iedereen die bij mij komt eten wil weten waar alles vandaan komt..!!!
Pluspunten
De communicatie, kwaliteit van de producten en de levering daarvan is echt helemaal top. Ben zeer tevreden!! Heb al meerdere vrienden en kennissen op de hoogte gebracht van julie bedrijf.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!!
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit
Verbeterpuntenook wat goedkoper vlees hoeven we niet meer naar de supermarkt
Ik heb nog niets vernomen van Beef&Steak met uitzondering van een factuur voor de BBQ-workshop. Bijzonder om dan verschillende malen een verzoek te krijgen een beoordeling te schrijven.
Wanneer u als klant een workshop boekt, krijgt u direct een bevestiging van de order en van de betaling indien u direct heeft betaald. Alleen als de order is betaald is de reservering een feit. In de week voorafgaande aan de workshop sturen wij u extra informatie betreffende de dag zelf. Het kan dus zijn dat als u ruim van tevoren boekt, u lang niets van ons hoort. Geen paniek, de orderbevestiging en de betalingsbevestiging geven u de garantie dat u ook aanwezig kunt zijn op de workshop!
Als je iets cadeau wilt geven, is het handig als je ergens een tekst kunt toevoegen
Pluspunten
Goed vlees, mooi aanbod, mooie en overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Goede verpakking
VerbeterpuntenIk wist niet dat de ijsverpakking een gel was. Heb dit kapotgeprikt om leeg te laten lopen
Vacuüm al los
Pluspunten
Beef en Steak leveren wat ze beloven, gegarandeerd een dag na bestelling! Verpakking en koeling is prima in orde, dat kan volgens mij nog een dag langer buiten de koeling bewaard worden. Vlees kwaliteit is prima.
Pluspunten
Het vlees is van uitmuntende kwaliteit.vooral de diversiteit in soorten vlees is aantrekkelijk.
Pluspunten
Snel een goed product geleverd
Pluspunten
Snel, duidelijk en goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe kortingscode die ik heb ontvangen wordt niet herkent
Verzending via PostNL betekende in dit geval ontdooid vlees. De koerier nam het pakket weer mee bij de eerste levering, in plaats van het bij de buren af te leveren.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM