We ordered a Beef Wellington for more than 100 EURO I cooked it according to all instructions with thermometer etc The beef was hard - the filling was oversalty and soggy - preventing the dough to get all crispy. I had a dinner party and it was not good - I am extremely disappointed and would like to find a solution with you. Please call me under 0643287348 Thank you Christopher
Had verwacht dat ik een aantal dagen op mijn briketten moest wachten. Echter kreeg ik een keurige e-mail dat i.v.m. Koningsdag ik mijn bestelling eerder dan gepland zou ontvangen. Keurige zaak toch?
Goed om te horen CB, dank voor je mooie review. Fijn dat de levering weer in orde is. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed verpakt en keurig op tijd binnen de voorspelde tijdsspanne geleverd, ondanks vele files e.d. Heel leuk ook de Sosati spiezen die eigenlijk tijdelijk niet in het assortiment zaten, maar toch meegeleverd waren. Helemaal verbaasd was ik toen ik belde dat die “nog niet betaald” waren en Geert meldde dat die “van het huis” waren..... Te gek en we hebben dit weekend een lekkere BBQ georganiseerd. Iedereen tevreden en vol gegeten
Dank voor je mooie review Shirley, goed om te horen dat het vlees naar wens is en de levering eveneens. Fijn dat jullie genoten hebben, graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goede kwaliteit, netjes verpakt en prima bezorg service. Wil je een BBQ tot een succes maken, dan is de kwaliteit van je vlees een vereiste en die vind je bij Beef en Steak.
Goed om te horen Henny, hier doen we het voor. Fijn dat het vlees weer naar wens is en leuk om je enthousiasme te lezen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Door goede verhalen van mijn BBQ-vrienden proefbestelling geplaatst. Fantastisch verpakt, keurig op tijd afgeleverd. Gisteravond de eerste stukken vlees uit de vriezer gehaald/gaan vanavond op de kamado.
Goed om te horen Rudy, dank voor je mooie review. Fijn dat de levering naar wens is, geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede service nette prijs top geleverd.
Goed om te horen Nico, dank voor je mooie review. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik koop vaak bij Beef&Steak en altijd is het prima. Ik maak o.a. spare ribs op een Low & Slow manier op de Kamado. De LIVAR SPARERIBS had ik voor het eerst en die waren perfect voor Low & Slow. Ik heb de SPARERIBS BABY BACK RIBS nu 2 keer besteld en beide keren waren ze veel te droog. Ik denk vanwege het gebrek aan vet. Die doen we dus geen derde keer. Wellicht zijn deze beter geschikt om te koken.
Dank voor je review Arno, goed om te horen dat de spare ribs weer naar wens zijn. Dank daarbij voor je feedback aangaande de baby back ribs, hoop dat deze een volgende keer wellicht beter naar smaak zullen zijn. In ieder geval dank. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beef en Steak helpt je heel goed bij vragen en heeft een leuk assortiment wat netjes bezorgd wordt.
Goed om te horen Corné, fijn dat je goed geholpen bent en dat de levering naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie kwalitatief top stukken vlees en super levering!
Dank voor je mooie review Wouter, daar doen we het voor. Fijn daarbij dat de levering naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Jullie vlees is ontzettend goed dus daarvoor verdienen jullie een hoog cijfer alleen de site gooide mijn bestelling er steeds uit op mijn telefoon!
Dank voor je review Remco, goed om te horen dat het vlees naar wens is. Jammer dat de site niet werkte op je telefoon, dank voor je feedback. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De prijs is significant hoger dan bij de groothandel. Men heeft duidelijk aandacht besteed aan de keuze voor verpakkingsmateriaal. Alles lijkt monomateriaal en daarmee herbruikbaar of goed recyclebaar (als opk). Voor de toekomst zou ik levering zonder verpakkingsmateriaal ook een aantrekkelijke propositie vinden.
Dank voor je feedback en review Gijs, leuk om te horen dat je meedenkt en dat je er enthousiast over bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De keuze die we gemaakt hadden was snel en goed gekoeld geleverd het waren twee mooie stukken vlees dus voor herhaling vatbaar
Goed om te horen Jacco, daar doen we het voor. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Van mijn bestelling afgelopen weekend alleen de picanha gebruikt. Dus daar gaat deze review over. De smaak van picanha is fenomenaal, dit komt grotendeels door de vetlaag op het stuk vlees. Deze picanha van B&S had te veel hard vet dat ik er allemaal moest afsnijden want hardvet smelt niet/nauwelijks tijdens het grillen. Jammer, want daardoor kreeg ik niet de maximale picanha smaak voor mijn gasten.
Dank voor je review Leonard, goed om te horen dat je enthousiast bent over de picanha. Jammer daarbij dat er relatief veel hard vet op zat, hopelijk is de rest van de producten naar wens. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle leveringen, en vlees van fantastische kwaliteit !
Goed om te horen Mark, fijn dat de levering en kwaliteit van vlees naar wens is. Dank voor je mooie review en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Een grote keuze aan vlees wat soms moeilijk kiezen is. Snelle levering en alle producten zijn goed verpakt. het komt bij je thuis diep gevroren zonder rijp er op.
Dank voor je review Jacomien, goed om te horen dat je enthousiast bent over ons assortiment en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestellen eenvoudig, snelle en goede bezorging. Vlees goed gekoeld geleverd. Echter de verpakking van de spareribs was volledig open. Mail met foto gestuurd naar klantenservice. Dit is uiteindelijk prima opgelost!
Dank voor je aangepaste review Charl, goed om te horen dat het goed is opgelost. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Bestellen eenvoudig, snelle en goede bezorging. Vlees goed gekoeld geleverd. Echter de verpakking van de spareribs was volledig open. Mail met foto gestuurd naar klantenservice maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen.
Iedere levering nodigt de volgende uit!
Goed om te horen Jos, daar doen we het voor. Dank voor je review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Ferry, daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit vlees en heel snel geleverd.
Dank voor je review Dylan, goed om te horen dat je tevreden bent over het vlees en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Tot nu toe 2x afgehaald en 1x besteld. Alle keren een erg soepele ervaring, thuisbezorgd erg netjes verpakt (met oog op recycling bovendien)! Kwaliteit van het vlees en de keuze hierin erg sterk.
Dank voor je review Arjan, goed om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de levering. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Fijne site,bezorging gekoeld en op tijd,en mooie smakelijke kwaliteit vlees!
Goed om te horen Peter, dank voor je mooie review en fijn dat het gesmaakt heeft. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
vlees was zeer goed ingepakt,Ik was er een beetje bang voor kwestie voor het ontdooien maar het nog keihard vervroren zoals ik het hier pas uit mijn vriezer gehaald had en netjes op tijd geleverd.Zal zeker nog bij jullie bestellen. Groet Paul
Dank voor je review Paul, goed om te horen dat de verpakking en levering naar wens is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dit is een grote teleurstelling. Gourmet vlees hoort vers te zijn. Al het bezorgde vlees was diep ingevroren en volgens de datum op de verpakking uit december 2021. Hadden ze waarschijnlijk over van de Kerst afgelopen jaar. Waardeloos! Hier bestel ik nooit meer. Daarnaast werd het pakket 24 uur te vroeg geleverd.
Ik had graag 5 sterren gegeven, maar heb het vlees nog niet kunnen beoordelen. Als die kwalitatief net zo goed is als de verpakking en levering, zal dat geen probleem zijn.
Goed om te horen Hans, dank voor je review. Hoop dat het vlees je gaat bevallen. Geniet ervan en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben erg tevreden, bestel regelmatig bij Beef&Steak voor de BBQ. De verpakking zit goed in elkaar en de levering via TRUNKRS is ook helemaal in orde. Ze hebben een heel breed assortiment wat mij uitdaagt weer eens wat anders te proberen. Cote de Boeuf, picanha, ribfingers, kippendijen, heerlijke wagyu hamburgers, teveel om op te noemen!
Dank voor je mooie review Walter, goed daarbij ook om te lezen dat je enthousiast bent over ons assortiment en dat de levering weer in orde is. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM