Pluspunten
Super kwaliteit Snelle levering
Verbeterpuntengeen punten
Pluspunten
Prima vlees, en goede bezorging.
VerbeterpuntenOp het moment van bestellen wordt er een gratis rub beloofd als je een code invult. Echter bij bezorging zit de rub er niet bij. Antwoord bij navraag was:....de rub was op maar nu wel weer op voorraad en bij de volgende bestelling zit ie er wel bij.... Niet erg klantvriendelijk.
Pluspunten
Constante kwaliteit
Pluspunten
Prima verzorging, kwaliteit zoals altijd uitstekend, prima leveringssnelheid
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service Fantastisch lekker vlees Ruime keuze
VerbeterpuntenIets te vaak producten uitverkocht
Pluspunten
goed verpakt en gekoeld
Pluspunten
snel ophalen mogelijk smakelijk speenvarken behulpzaam personeel
Redelijk duur in verhouding tot de kwaliteit.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Beste De positieve punten zijn zeker het op tijd leven van de goederen en ook de kwaliteit van het vlees is perfect . Ik zou het zeker aanbevelen aan vrienden of familie of kennissen. Ik zal dan ook in de toekomst nog verdere bestellingen uitvoeren bij jullie bedrijf. Vriendelijke groeten Van Rentergem Maurice Weide 2 9185 Wachtebeke België
Pluspunten
Mooie aparte snitten van vlees die in Nederland niet of nauwelijks bekend zijn!
Pluspunten
Goede communicatie over het verzendproces. Redelijk goed verpakt. Zie ook hiernaast De Chianina T Bone was goed vergelijkbaar met de Aberdeen Angus 4 weken dry aged T Bone
VerbeterpuntenOndanks dat het pakket binnen 24 uur geleverd was bleken vooral de kleinere stukken niet meer bevroren te zijn. Dat is zeker een punt van aandacht waard.
Bij het bestellen op d website wordt er aangegeven dat een product niet op voorraad is, terwijl dit wel zo is. Mijn accountgegevens moet ik telkens weer invoeren.
voor 65+ andere portionering en misschien aparte insealing
Pluspunten
Het was de eerste x dat ik iets had besteld maar maar ik ga zeker in de toekomst nog bestellen, O ja
VerbeterpuntenZijn er wel verbeterpunten........
Pluspunten
Ben al een tijdje geabonneerd op de nieuwsbrief en heb voor het eerst besteld. Bestelling is goed gegaan en de aflevering ook. Ik kon afgelopen weekend aan de slag. Heb heerlijk pulled pork gemaakt en mijn gasten waren enthousiast. Ik zou het aan ieder vlees liefhebber aanraden. Oh, ja, ik heb geen aandeel in Beef & Steak
VerbeterpuntenVond jammer dat ik niet via iDeal kon betalen.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM