Pluspunten
Supervlees en superconcept
Pluspunten
- goede mailcorrespondentie - nette en goed gekoelde verpakking - mooi uitziend (vlees) product - producten per stuk verpakt wat makkelijk is
Pluspunten
Kwaliteit van vlees is uitstekend. Advies en tips over bereiding. Ook de adviezen van klanten zoals ik zelf zijn ideaal. Ga zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenMeer recepten misschien,
Pluspunten
Mooie en uitgebreid assortiment. Duidelijke website. Snel geleverd. Goede kwaliteit vlees : erg lekker
Verbeterpuntenaangekochte entrecote van 1 kg. woog nog geen 900 gram. Een verschil van meer dan 10% vind ik erg fors. Zeker omdat er een vaste prijs in rekening wordt gebracht. Daarnaast had ik gelukkig het vlees de volgende dag nodig. Aangezien het aan het einde van de dag werd geleverd was er geen mogelijkheid meer om het vlees eventueel nog in te vriezen. Het was al redelijk ver ontdooid.
Pluspunten
kwaliteit vlees
Verbeterpuntenmeer variatie bereidingswijze
Pluspunten
meest uitgebreide aanbod goede bereikbaarheid zowel per mail als telefonisch vlotte verzending, ook naar belgie
Verbeterpunten** bestelde hoeveelheid van +/- 750 gr bleek uiteindelijk in ongeopend verpakking amper 704 gr te wegen. dat is een (te) grote afwijking !! ** goederen waren tegen 17h op leverdag niet meer geheel diepgevrozen >> gelukkig zat er niets bij dat ik wenste te vriezen ** betaling per multisafe vereist registratie bij multisafe >> waarom? is steeds een drempel, bovendien worden nog kosten voor de electronische betaling aangerekend (niet erg klantvriendelijk)
Pluspunten
snel bezorgd,professionele verpacking...uitstekende qualitiet product....
Pluspunten
Snelle levering. Goed vlees. Mooie stukken. Goed verpakt met koelmateriaal.
VerbeterpuntenKorting bij reguliere afname Klantaanbiedingen Wel een erg grote doos voor omvang bestelling
Pluspunten
Gewoon goed, makkelijk en netjes geleverd :)
Pluspunten
Goede kwaliteit prijsverhoging! Bezorging
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM