Pluspunten
Kwalitatief goede producten, goed verpakt.
VerbeterpuntenNog snellere levering zou een mooie toegevoegde waarde zijn, m.a.w. voor 22:00u besteld, de volgende dag in huis/afgeleverd op een afhaalpunt.
Pluspunten
De Wagyu picanha op de BBQ is echt een aanrader! Eén van de beste stukken vlees welke ik de laatste jaren heb mogen proeven! Heerlijk en erg origineel, gezien het achterliggende verhaal!
Pluspunten
makkelijk bestellen, snel & netjes geleverd.
Pluspunten
Topqualität aan vlees - Word op termijn geleverd
Pluspunten
Geweldig mooi vlees en supersnel en goed bezorgd. Prima.
geen
Pluspunten
Snelle levering, Beregoed verpakt!
Mogelijk ook op vrijdag verzenden, zodat bestellingen ook op zaterdag bezorgt kunnen worden .
Pluspunten
Goede kwaliteit,zeer goed verpakt
VerbeterpuntenVlees toch deeltelijks ontdooit
Pluspunten
Ik ben helemaal geen vleeseter, ook geen vegetariër maar ik houd gewoon niet van vlees! Maar jullie Iberico spareribs en zo kijk ik gewoon heel erg naar uit!!!!! Zooooooo lekker! Trouwens rundvlees ook hoor! Heel blij mee!
Pluspunten
makkelijke communicatie, betrouwbaar, zeer klantgericht, goede producten
Verbeterpuntenafleveren bij de buren zou fijn zijn, meer burger aanbiedingen, duidelijke informatie of het vlees scharrel, biologisch etc. is, gebruik maken van de dierenbeschermingsterren.
Pluspunten
Service uitmuntend gewoon. Hoe het moet. Vlees was prima, wel wat vettig maar heb het kunnen wegsnijden. Verder denk ik voor een dikker stuk vlees te willen gaan. Vond deze iets te dun voor juiste spareribs.
Pluspunten
Diversiteit aan producten
VerbeterpuntenDe nieuwe trend in het bbq-en is het gebruik maken van een rookoven, zoals de Weber smokey mountain. Wellicht kunnen jullie hier meer op inspelen?
Pluspunten
Het vlees ziet er weer uit om op te eten. Goede kwaliteit en snelle en correcte levering. Zeer goed verpakt en gekoeld. Ik bestel regelmatig bij Beef & Steak en ben nog nooit teleurgesteld.
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering. Kwaliteit van de producten zijn top!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM