Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVoor de mensen die overdag werken en s avonds willen bestellen zou de mogelijkheid om na 1700 uur nog telefonisch contact te kunnen hebben een uitkomst zijn. Daarnaast is de website voor mobiele telefoons niet gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
IK heb al meerdere malen bij beef en steak besteld en het is totnogtoe naar volle tevredenheid ontvangen. Kwaliteit is goed en verzorging ook.
VerbeterpuntenTIP: bij verzending het pakket iets meer afdekken met ijs aan de boven kant. Bij de laatste order, het was warm, had men nog een plateau ijs over het vlees moeten leggen. Het begon al te ontdooien aan de bovenkant. Het vlees is op woensdag verzonden en ik heb het op donderdagmiddag afgehaald.
Pluspunten
Heb bezoek gebracht aan winkel/magazijn. Werd prettig geholpen. Met tekst en uitleg en foldertje mee. Spullen netjes verpakt. Goede indruk van zorg en kwaliteit.
VerbeterpuntenBij ophalen even afstemmen of het mee kan in kartonnen doos of dat een koeldoos nodig is. Nu had ik een kartonnen doos maar moest nog 1,5 uur rijden.
Pluspunten
Top geleverd en heerlijke smaak
Pluspunten
Prijs/kwaliteit en service absoluut uitstekend
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super kwaliteit en punctueel geleverd!
Pluspunten
Goede keus van vlees. Vlees is netjes verpakt.
VerbeterpuntenGroot nadeel dat er niet op zaterdag wordt bezorgd. Meer recepten of bak / bbq tips zou handig zijn. Personeel bij ophalen was niet echt aardig, kwam gehaast en chagrijnig over.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenHamburgers ontdooid geleverd. Nalevering sparribszijn half ontdooid geleverd. Vers of diepgevroren afhalen bestelling is beter. Ruimere afhaalmomenten
Pluspunten
Snel. Zowel in bestelling als in reakties.
VerbeterpuntenKwaliteit eerste bestelling stuk beter dan tweede keer. Reaktie op feedback nonchalant. Zie hieronder. Gemiste kans. BEEF EN STEAK 10-06-2014 @ 12:33 Helaas, de ene kan inderdaad eens wat mooier zijn dan de ander. Dank voor uw feedback. JA Ketting 09-06-2014 @ 16:41 beste beef en Steak, als positief bedoelde feedback, de churrasco die ik afgelopen week ontvangen heb was van aanmerkelijk mindere kwaliteit dan bij mijn eerste bestelling. minder netjes getrimd en extreem veel harde bonken vet. tot de volgende keer. vriendelijke groet, Juurd ketting
Pluspunten
Eerste keer besteld, duidelijke website, makkelijk afrekenen en snel geleverd. Kwaliteit was zeker goed.
VerbeterpuntenSommige artikelen waren niet op voorraad en andere overprijst echter wel tevreden
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel en goed
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM