Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon, goede uitleg, snelle levering (goed verpakt), goed vlees: top!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, ga zo door, zou ik zeggen!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site, prettige communicatie over verzending (sms, email e.d), recepten in de verpakking
VerbeterpuntenEnkele stukken vlees waren gedeeltelijk ontdooit bij aflevering (ondanks alle moeite van verpakken), meer recepten op de site, waar is het recept van chimichurri waarnaar verwezen wordt op de site?
Pluspunten
Perfecte levering
VerbeterpuntenBetaling per creditcard kan verbeterd worden
Pluspunten
Prijs / kwaliteit verhouding is heel goed. Hier kan je een stukje vlees vinden wat niet bij de slager om de hoek ligt.
Gratis verzenden boven een x bedrag?
Pluspunten
Assortiment / gemak / leuke recepten / info
Pluspunten
Mooi vlees prima verpakt in uitstekende conditie thuis bezorgd
VerbeterpuntenIk zie helaas heel veel uitverkocht op de site . dus je kan je neus wel eens stoten als je iets speciaals wil bestellen voor de volgende dag.
Pluspunten
Super vlees!
VerbeterpuntenGeen recepten van het bestelde vlees toegevoegd, maar van andere soorten. Waren op denk ik.
Pluspunten
Snelheid en betrouwbaarheid van levering.
VerbeterpuntenHet vlees is meestal vervroren maar soms ook vers. Dat geeft niet alleen verwarring (is het ondooit?) maar zorgt er ook voor dat het bevroren vlees sneller ondooit door de aanwezigheid van vers verpakt vlees in dezelfde doos. Daar werd wat laconiek op gereageerd: zolang het ondooide vlees niet boven de 7gr is, kan het weer worden ingevroren. Dat advies zullen weinig slagers je geven. Ondooit vlees opnieuw invriezen komt de kwaliteit niet ten goed, kan risico's met zich meebrengen en de houdbaarheidsdatum voldoet dan ook niet meer. Advies: Voortaan niet ingevroren vlees apart van ingevroren vlees inpakken + op niet bevroren vlees dat ook aantekenen.
De verpakking is extreem veel en groot. Zal mij weerhouden weer te bestellen.
Pluspunten
mooi vlees voor een eerlijke prijs
Verbeterpuntenspareribs woensdag besteld voor zaterdag, deze zijn donderdag al verstuurd, waarna het pakket ongekoeld een dag en een nacht in het sorteercentrum van de tnt heeft gestaan. Bij ontvangst op zaterdagmiddag waren de spareribs inmiddels niet meer bevroren genoeg om in te kunnen vriezen wat gezien de grote hoeveelheid wel erg jammer was.
Pluspunten
Kwaliteit! !
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
snelle bezorging en heel behulpzaam alvorens te bestellen. had wat vragen over de bereiding en andere zaken, kwam snel en duidelijk antwoord op (per email). Vlees, heel speenvarken deze keer, is erg goed bevallen en we hebben er met z'n allen heerlijk van gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Verbeterpuntenbij de bereiding staat dat het past in een oven van 60x60. ik heb het speenvarken bereid op mijn boretti da Vinci top welke deze afmetingen ook heeft (groter zelfs nog). aan het spit gaat het ronddraaien echter maar net. de kappen boven de buizen waar het vuur vanaf komt moeten er dan wel af. Tip: houd de specificaties iets ruimer aan zodat het zeker past. Of eventueel een (beknopte) lijst van modellen BBQ's waar het bij kan.
Pluspunten
Goede kwaliteit, prima verpakking , prijs en betrouwbaarheid
Verbeterpuntentrack en trace post.nl werkte niet naar behoren, niet jullie schuld uiteraard!!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM