Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service in winkel. Prettig personeel, kennis van zaken
VerbeterpuntenKwaliteit goed, elkaar in in H'meerse bos gesproken en stukje kwaliteit punt van aandacht. Zo goed als jullie het zelf willen voor een wedstrijd moet insteek zijn voor de klant. Gekochte zak tonijn was echt niet goed. Wat kun je dan nog doen voor garantie?
Pluspunten
Mooie producten tegen aantrekkelijke prijzen
Pluspunten
Perfecte kwaliteit, goede bezorging en goed advies.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenLaatste keer kwam bezorger niet op afgesproken tijdstip.
Pluspunten
Vlees is goed aangekomen, was nog goed bevroren, de afspraak die we hadden dat de Ribs goed van elkaar te krijgen waren klopte helemaal, heb dag erna het vlees geprobeerd en was 100% goed.. goede smaak en vers vlees ... Ben zeer tevreden met dit bedrijf..
VerbeterpuntenZou niet weten wat er nog verbeterd moet worden, het is allemaal perfect...
Pluspunten
Duidelijke site. Alles eenvoudig te vinden. Gebruiksvriendelijke site
VerbeterpuntenMeer recepten en video instructies
Pluspunten
Zeer goede communicatie en goede adviezen!
VerbeterpuntenZend datums!
Pluspunten
Ik ben al 3 jaar klant, nog nooit een slechte ervaring gehad. Het vlees is van topkwaliteit voor een goede prijs, mails worden dezelfde dag beantwoord, vriendelijk personeel bij het ophalen van vlees. Prima, ga zo door!
VerbeterpuntenNog geen kunnen ontdekken
Pluspunten
Hoge kwaliteit
Pluspunten
Prima ervaringen met kwaliteit vlees. Goede uitleg over producten op site en recepten. Afwikkeling van credit nota door afleveringsfout van PostNL soepel en snel geregeld.
VerbeterpuntenBij alle producten de uitgebreide omschrijving opnemen en tips.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De correctheid
VerbeterpuntenHeb vaak dat productie uitverkocht zijn. Ik was opzoek naar bijproducten zoals Hamburgerbroodjes die kon ik niet terug vinden op de site. Dat verdiend misschien een apparte tabblad. En ik weet dat jullie een speciaal zaak zijn van vlees maar soms is het fijn dat je ook meteen een makkelijk/standaard stuk BBQ vlees kan bestellen. Stokjes, zoals saté enz speklapje noem maar op! Gr. Kees groot Wassink
Pluspunten
goeie kwaliteit,betrouwbare prijs
Verbeterpuntenlevering door eigen frigowagens
23 Hertog van Beijerenstraat