Pluspunten
Perfecte eerste ervaring
VerbeterpuntenRecepturen waren niet echt uitgebreid . Info "Hoe het beste te ontdooien " en de daarvoor benodigde tijd was zeer welkom geweest .
Pluspunten
Bezorgdatum telefonisch gewijzigd na bestelling via internet. was geen probleem en alles is keurig volgens afspraak geleverd. Vlees is weer heel lekker.
Verbeterpuntengeen
USA grain fed Entrecotes graag minimaal een 1 cm dikker snijden. Nu zijn ze moeilijk te grillen.
Pluspunten
Meerdere keren besteld. Een keer een verkeerd item ontvangen. Gemaild en de volgende dag een kortingscode ontvangen die de misser ruimschoots compenseerde. Heb je vragen, krijg je binnen 24 uur antwoord. Bestelling altijd op de dag geleverd die ik wenste.
Pluspunten
Levering altijd netjes
VerbeterpuntenWebsite mag wel iets overzichtelijker
Pluspunten
Al menig stuk vlees hier besteld en tot op heden geen enkele verkeerde ervaring. Keep up the good work!
geen
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees niets op aan te merken. Vakkundig gastvrij personeel.
VerbeterpuntenEr staat wel ca 2000 gram op de bon. kreeg uiteindelijk 1900 gram. Volgens mij kun je beter laten betalen voor het gewicht dat je daadwerkelijk krijgt. Hanteer een gram of onsprijs. Zo voorkom je dat klanten achteraf teleurgesteld zijn.
Pluspunten
Goede traceerbaarheid en informatie voorziening van het bestel en betaaltraject.
VerbeterpuntenEen betere vulling van de tabbladen bij de producten betreffende de bereidingswijze. Temperatuur, kerntemperatuur enz.
Pluspunten
kwaliteit van het vlees, prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenals je het mogelijk maakt dat mensen bij jullie langs komen, maak dat dan ook een goede ervaring. Ik had iets meer advies verwacht - even overleggen wat je kunt doen, hoe je dingen klaar maakt. Als dat niet past bij jullie online concept (wat best begrijpelijk is), maak het dan niet mogelijk om langs te komen - of maak duidelijk dat het alleen maar een afhaalpunt is.
Pluspunten
Geweldige spareribs
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM