Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tegreden ben over de dienstverlening van b&s.
Wagyu burgers iets te zout, erg wennen, vlees op zich lekker en zacht.
Pluspunten
Eigenlijk heb ik alleen maar positieve punten. Echt een aanrader deze online Beef&Steak shop. Heerlijk, goede kwaliteit, snelle levering, verstand van zaken. Absolute aanrader, bestel de saus!!!
Pluspunten
Lekker vlees
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit vlees, bedrijf makkelijk te vinden. veel bijzondere vleessoorten
Verbeterpuntengoed vlees blijft een dure aangelegenheid (is geen verbeterpunt, slechts een opmerking)
Pluspunten
Assortiment
Pluspunten
Eerste bestelling en naar volle tevredenheid. Snelle levering en nog belangrijker: uitstekende kwaliteit,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kwalitatief heel goed en zeer lekker vlees. Vragen over vlees, recepten , workshops ect worden direct beantwoord. Workshops zijn zeer goed en gezellig.
Pluspunten
snel geleverd , vlees smaakte geweldig
VerbeterpuntenWel wat prijzig
Pluspunten
altijd hoge kwaliteit vlees
Verbeterpuntennog meer vlees met verhaal en grass fed.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit, snelle en koele levering, en als extra, leuke tips en recepten. Een topbedrijf.
VerbeterpuntenIk kreeg nadat ik besteld had geen orderbevestiging, kon het wel terugvinden in mijn account dus het zat wel goed. Misschien een mailtje om je bestelling te bevestigen.
Ik heb een longhaas gekocht. Wellicht een idee om aan te geven hoe deze schoongermaakt moet worden.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM