Pluspunten
Geweldige kwaliteit vlees, snelle levering, goede aftersales/service
Pluspunten
Snelle service, excellente kwaliteit en goede informatie.
Pluspunten
Snelle levering Vlees is goed verpakt
VerbeterpuntenPrijs aan de hoge kant
Pluspunten
Bedrijf levert kwaliteitsproducten en komt afspraken na.
VerbeterpuntenVlees ook aanbieden in kleinere porties, lichter dan 1 kg.
Pluspunten
Keurig verzorgd en bezorgd !!!!
VerbeterpuntenVerkleuring van enkele producten beter controleren. Bereidingswijze op de verpakking van de producten.
Pluspunten
Altijd alles keurig verpakt; stijf bevroren en altijd op de afgesproken tijd, die overigens te verzetten is als je op tijd aangeeft dat je een bepaalde dag niet tuis bent.
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Er zijn brengdagen, voor de lege piepschuimen dozen, maar de afstand is voor ons veel te ver. De post neemt ze uiteraard niet mee, zodat we ze nu maar hergebruiken voor opslag van allerhande spullen zoals boeken, verfspullen, etenswaren, keukenrommeltjes, om planten in te vervoeren, eten mee te nemen in de vakantie etc. etc. De grote blauwe plasticzakken gebruik ik om kleding en beddengoed in te verpakken voor b.v. winter of zomer of voor andere grotere zaken in b.v. de caravan tijdens de winterstalling. De koelelementen zijn her te gebruiken, als je ze eerst een tijdje in het water legt na indroging. Ze zijn ook in kleinere stukken te knippen. Hopelijk gooien mensen niet alles in het milieu want dat zou erg zonde zijn!
Pluspunten
goed initiatief, maken waar wat ze zeggen
Verbeterpuntenprijzen zijn de pan uit gestegen. dat is niet handig
Pluspunten
Snel geleverd kwaliteit goed het vlees dat we tot nu toe gegeten hebben goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen of evt lijstje met kerntemperaturenn verwerken op de factuur of andere flyers.
Pluspunten
- prima webshop. Er was even verwarring over de leverdatum, maar is keurig opgelost.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM