Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Prettige, goede communicatie. Snelle levering, perfect verpakt. En heerlijke kip!
Pluspunten
VerbeterpuntenHet vlees dat diepgevroren afgeleverd dient te worden,is mij tweemaal minder aangeboden! Daardoor toch mijn twijfel om verder nog te bestellen! Jammer de service en levering prima op deze levering na.
Pluspunten
goed verpakt en recepten er bij. top geen loze beloftes.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Op donderdag en vrijdag ook gewoon nog verzenden.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Pluspunten
kwaliteit hoog prijs redelijk exclusief
Pluspunten
Variëteit en bijzondere vleessoorten van goede kwaliteit die bij de gewone slager niet te krijgen is.
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
Fantastisch vlees! Klant sinds 3 jaar en nog geef ik het door aan kennissen, vrienden en collega's. Voor de fijnproevers is dit absoluut een must have om hun vlees te halen.
Pluspunten
Prima service en informatie over de status van de gedane bestelling.
Pluspunten
Ik Heb vaker bij jullie bestelt en vind jullie producten super . snelle levering en heel goede kwaliteit.
VerbeterpuntenZo door gaan !!!!.
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite... Als je met je mobile telefoon een product aanklikt dan gaat het naar een andere pagina en dan moet je dat product eerst weer gaan zoeken
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en levering. Producten komen goed diepgevroren aan.
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk en denk in oplossingen
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM