Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Producten komen goed gekoeld en binnen 24hr aan.
Pluspunten
Beef en Steak is in korte tijd een begrip geworden. Goed vlees met een eerlijk verhaal voor een normale prijs!
Pluspunten
Supersnel en top kwaliteit
VerbeterpuntenWebsite. Tweemaal ging bestellen fout. Met telefonische hulp alsnog geslaagd.
Pluspunten
iberico varken is zeer lekker
Verbeterpuntensoms porties wat klein,waar is het bisson vlees gebleven zoals in de reclame?
Pluspunten
Snelle levering. Prima kwaliteit
Pluspunten
Vakkundig personeel wat altijd bereid is om mee te denken.
VerbeterpuntenMogelijk een uitbreiding van de workshops.
Pluspunten
goedkoop,snelle levering
Verbeterpuntenga zo door!!
Pluspunten
was goed en koel verpakt
Pluspunten
Ze hebben verstand van het vlees, snelle service en altijd vrolijk. En super lekker en mooi vlees. Gaan graag naar Ter Aar en komen altijd met meer thuis, maar dat is geen straf.
VerbeterpuntenLekker zo doorgaan!!
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenBij afhaal punt word pakket in een kast opgeslagen die niet gekoeld is
Etentje ingericht op bepaald stuk vlees. Nog gebeld of het echt wel in voorraad was (site werkte niet goed). Tot tweemaal toe bevestigibg gekregen. Op de dag van ophalen niet gebeld door B&S maar ze bleken achteraf een m ail te hebben gestuurd. Deze uiteraard die dag niet gelezen (kwam van mijn werk). In Ter Aar gehoord dat ik feitelijk voor niet ben gekomen. Kreeg uiteindelijk ander stuk vlees mee. Geen enkele compensatie. Klanten houden is goedkoper dan klanten werven. Niet zo handig dus.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM