Pluspunten
Zie de waardering. Kwaliteit (voorlopig) gewoon top.
Pluspunten
Grote sortering. Uitstekende kwaliteit. Snelle levertijd. Veel informatie. Goed ingerichte site. Leuke receptuur
VerbeterpuntenIk weet niet of het organisatorisch is te verbeteren maar ik koop nogal wat groot vlees (steaks e.d.) omdat ik dat zelf wil portioneren en invriezen. Het gebeurt met een zekere regelmaat dat het gevraagde niet aanwezig is terwijl de website hiervan geen melding maakt. Dit leidt er toe dat in het voorkomende geval een totaalbestelling moet worden gesplitst (morgen wat er wel is en wat je meteen nodig hebt en volgende week de rest) en dan kom je per zending onder de € 60,00 norm voor gratis verzending. Wat weer met kunstgrepen moet worden rechtgetrokken.
Pluspunten
Zeer stipte levering en je krijgt precies wat er geadverteerd wordt.
VerbeterpuntenOp de website zijn vaak de beschrijvingen niet te lezen, je ziet ze dan wel half voordat je op het product klikt maar daarna komen ze niet meer terug.
Pluspunten
Superkwaliteit Vlees , snelle levertijden, acceptabele prijzen
Verbeterpuntenmisschien portioneren, hoeveelheid bijvoorbeeld 1,2 kilo als minimum maar maak er 2 of 4 porties van zodat klanten nog wel dezelfde hoeveelheden af moeten nemen maar porties kunnen ontdooien, volgens mij gaan een aantal mensen dan meer bestellen. Nu is het vaak teveel om in een keer te onrtdooien voor particulieren en dus besteld men dan maar niet.
Pluspunten
De verpakking en vlees zag er prima uit! Gaan morgen het eerste vlees gebruiken dus kunnen nog niet veel zeggen! Tot nu toe alles prima! Zullen het zeker aanbevelen!
Pluspunten
prima kwaliteit vorm verzending uitstekend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
direct advies en goed geholpen ook de workshop is helemaal top echt een aanrader
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
het vlees kwam keurig bij ons aan. Was goed verpakt en de kwaliteit is uitstekend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het vlees was van een zeer goede kwaliteit en de levering was perfect op de afgesproken datum.
VerbeterpuntenAls eventueel verbeterpunt zouden jullie de opmerkingen die door de klant worden geplaatst bij de bestelling op de factuur of bestelbevestiging kunnen plaatsen. In de opmerkingen kun je namelijk aangeven wanneer je wilt dat het vlees wordt geleverd. Dit zie je daarna echter niet meer terug op de factuur of bestelbevestiging. Ik wist daarom niet zeker of mijn opmerking doorgekomen was. Ik heb daarom nog via de email contact opgenomen om hier een bevestiging van te krijgen. Deze kreeg ik overigens zeer snel maar het zou wel handiger zijn om dit bij de bestelbevestiging of factuur te plaatsen zodat men weet dat de opmerking is doorgekomen. Als tweede verbeterpunt zouden jullie eventueel bij de producten kunnen plaatsen hoeveel er op voorraad zijn indien mogelijk. Dit maakt het makkelijker om in te schatten wanneer het vlees te bestellen.
Pluspunten
In 1 woord gezegt gewoon goed
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen een goede prijs daar kan de supermarkt niet tegenop.
Pluspunten
Gezien het assortiment, moet er wel vakmanschap aanwezig zijn.
VerbeterpuntenWij doen te kort zaken om op diverse vragen een antwoord te weten.
Pluspunten
Snelle levering en super vlees!
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
23 Hertog van Beijerenstraat