Pluspunten
super internetslager,met gelukkig alle vlees dat je je wenst. Zeker als je in het Noorden van het land in een dorp woont, is dit een uitkomst
Pluspunten
Site is duidelijk en uitgebreid, goed aangeleverd, snel
VerbeterpuntenKwaliteit vlees viel tegen ( pezig, enorm veel vocht loslaten, smaak had ik meer van verwacht) Tip: meer biovlees.
Pluspunten
Prachtige producten die elders niet te krijgen zijn.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen en acties voor goldmembers. Bestel regelmatig en het is niet goedkoop, dus meer korting voor goldmembers.
Cost of transport for small orders is a negative. My order had 20% for postage
Pluspunten
Goede levering, volgens afspraak en status updates van levering, goede verpakking.
Pluspunten
Bestelde goederen worden bijzonder goed verpakt aangeleverd
VerbeterpuntenMisschien eens overwegen om ook orgaan vlees zoals niertjes,zwezerik, lever in het assortiment op te nemen. Hulpmiddelen voor het maken van worsten en paté zou ook handig zijn. Ik denk dan aan darmen en lardeer spek.
Pluspunten
Heel vlotte levering van goede kwaliteit !
VerbeterpuntenGeen telefoonnummer beschikbaar vr buitenlandse klanten ; telefoonnummer alleen te gebruiken binnen Nederland . Wel vlotte communicatie via E-mail mogelijk .
Pluspunten
Snelle bestelling, perfect op de hoogte gehouden over de verzending. Product goed aangeleverd, diep bevroren, vacuüm verpakt (geen lekkage na ontdooien)
Pluspunten
De slow pulled pork was goed
VerbeterpuntenIk had speciaal de veel duurdere rund / picanha brisket genomen maar die was een stuk minder dan de Amerikaanse die ik vorige keer besteld had
Pluspunten
Goede verpakking van het vlees.
Pluspunten
Pluspunten
mooi per stuk vacuum verpakt, heerlijk vlees wat je niet bij de slager vindt. voor de echte vlees liefhebber die het zat is om dat supermarktvlees te eten.
Er worden beoordelingen gevraagd, welke niet van toepassing zijn en dus een onjuist beeld en/of gemiddelde genereren.
Pluspunten
bestelde producten correct geleverd en op tijd.
Verbeterpuntenweinig, als er meer mogelijkheden zouden zijn tot het bestellen van dagelijkse vleesproducten met een redelijke prijs en plus waarde bijvoorbeeld biologisch/ smaak/ zou ik dat overwegen. Ook zoiets als een wekelijks pakket voor ca. 2-3 euro per persoon per dag zou serieuze vervanger kunnen zijn voor wekelijkse inkoop in de supermarkt.
Pluspunten
Erg goed vlees, en goede rub!! Heerlijk!!!
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle communicatie, veel betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenDeze enquete beter leesbaar op de mobiele telefoon.
Pluspunten
perfecte levering op afgesproken tijd
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM