Pluspunten
Duidelijke communicatie Kennis & kwaliteit van producten Excellente leverservice met verschillende opties
Pluspunten
bijzondere stukken vlees tegen een schappelijke prijs. Ik bestel er heel graag!
Verbeterpuntenrecepten zijn een welkome aanvulling, echter niet als `product`. ik vind het nogal onoverzichtelijk
Pluspunten
Product heeft goede kwaliteit. Verzending is goed verzorgd.
Pluspunten
Meerdere keren besteld. Krijg wat ik wil of een verbeterde variant
Pluspunten
Voor mij is Beef & Steak echt een top bedrijf met zeer mooie producten en vakmannen die echt weten waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenOp dit moment niet, het bedrijf blijft zich positief ontwikkelen. Ga zo door!
Pluspunten
Zeer snelle en goede service met een uitgebreid en interessant assortiment. Manier van verzenden/inpakken is uitstekend.
VerbeterpuntenIk ben gewend dat een slager vraagt: \\\\\\\\\\\\``Mag het ook iets meer zijn?\\\\\\\\\\\\`` De helft van de geleverde producten met een ca. gewicht waren precies op gewicht, de andere helft (de duurdere stukken vlees) allemaal 40-50 gram onder gewicht. Dit is geen onoverkomelijk probleem dat mij ervan zal weerhouden om nogmaals iets te bestellen m
Pluspunten
Heerlijke producten en goede service. Ook voor een klein gebruiker zoals ik.
VerbeterpuntenIets meer recepten en bereidings suggesties.
Pluspunten
Zeer degelijke website. Vakmanschap. Producten zijn van zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
Superservice en goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenDe website mag wel wat overzichtelijker
Pluspunten
Al meerdere keren vlees besteld. Levering elke keer op tijd en prima verpakt. Groot assortiment, vooral ook stukken die je niet bij de slager ziet.
Pluspunten
Lekker producten !!!
VerbeterpuntenLagere bestelgrootte breder assortiment
Pluspunten
snelle levertijd en het vlees is top vanavond een BBQ wel koud maar moet kunnen,met goed vlees
Pluspunten
Bestel nu ruim een jaar regelmatig. Kwaliteit geweldig en levering nooit problemen. Een uitkomst als je , zoals wij in de achterhoek, veeel moet rondrijden om aan goed vlees te komen.
VerbeterpuntenGa vooral door met het aanbieden van vlees en vleessnit die in bv frankrijk en usa gebruikelijk is. Dit maakt het spannend om te bestellen en vooral ook klaar te maken op de bbq of in de pan. Dus gewoon doen !
Pluspunten
goede service, online, maar zeker ook via telefoon.
Verbeterpuntenniet na iedere bestelling weer vragen of ik de nieuwsbrief wil ontvangen, die ontvang ik namelijk al. Daarnaast zou verzending op zaterdag, zeker van non-food producten handig zijn. cross en upsell zou beter kunnen door meer complementaire producten aan te bieden.
Pluspunten
De constante hoge kwaliteit vlees en service maken ieder alternatief overbodig.
VerbeterpuntenVoorraadbeheer iets strakker en wellicht meer variatie door tijdelijke items toe te voegen. En de Bresse kip mag wel weer terugkomen ;-)
Pluspunten
Never change a winning team!
VerbeterpuntenMisschien een tip om Zuid-afrikaans springbokvlees aan te bieden/importeren. Of Australisch kangoeroevlees
Pluspunten
water loopt ons soms in de mond, mooi en overzichtelijk
Verbeterpuntenmeer instappakketten, meer recepten en bereidingswijzen er bij vermelden en div. technieken ( oven, weber, Big green Egg)
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM