Door een storing bij ING liep de bestelling niet goed waardoor de kortingscode niet meer werkte. Via app contact opgenomen en de bestelling is handmatig in orde gemaakt en de volgende dag bezorgd. Top!

Erg prettig

Bestling geplaatst voor babyback ribs en bommel rumpsteak. Prima bezorging goed verpakt (echt top) Babyback ribs waren uitstekend. Bommel rumpsteak kan ik nog niet zeggen hebben we nog niet gegeten, maar daar kijken we wel naar uit

Uitstekende kwaliteit

In één woord: prima!

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door

service is prima

de bezorging was keurig op de afgesproken tijd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? ziet er keurig uit maar ligt nog in de vriezer

Fantastische Tomahawk!

Wat een heerlijke tomahawk heb ik laatst besteld. Ook de levering van de rest was goed en netjes geregeld

Levering en kwaliteit optimaal

Niets toe te voegen

Snel geregeld

Cadeaubon besteld, proces was helder beschreven snel geregeld via mail

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Bestelling niet goed aangekomen door bijzondere weersomstandigheden maar prima opgelost! Voorgaande bestelling altijd top! Ga zeker nog een bestelling plaatsen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede kwaliteit en super leverung

Top producten, je proeft het gewoon.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Beter dan de slager om de hoek

De keuze en kwaliteit van het assortiment is geweldig. De slager om de hoek heeft niet deze keuze in zijn vitrine liggen. Het vlees wordt goed verzorgd geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooi product Super mooi stuk vlees geen afsnijsels Recept van jullie site genomen Mooi resultaat super mals vlees

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door

OK

I complained that my pork was basically a lump of lard and was told that was the breed type. This is unacceptable as most people don’t buy food to eat fat only. Also I mentioned my steak was not great. Beef n steak ignored my feedback. I will be going to a butcher for certain types of meat in future. I would have not bought these cuts of meat in a shop ie joint of fat. Tiny steak etc. also orders delivery are very late. I was in bed asleep when it arrived.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Customer is king - believe it

Zoals altijd top!

Tio service van grote kwaliteit meat.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vasthouden dit

Super vlees en super levering

Fijne site met mooi vlees en leuke recepten. Levering echt top

Perfekt

De levering is altijd goed op de afgesproken tijd het vlees zeer goed van kwaliteit en alles in de juiste verpakking

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Zeer goed verpakt, met diverse koelpakken, lekker vlees, ben zeer tevreden.

Snel en goed geregeld.

De bestelling, een cadeaubon, was even zoeken op de website. Daarna ging alles zoals jullie aangaven.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Kwaliteit van de levering van een cadeaubon?

Logica?

Ik bestelde een thermometer en 4 extra meetsondes. Om de sondes uit elkaar te kunnen houden heeft elke sonde een verschillende kleur. Vermits de sondes per 2 worden verkocht moest ik 2 extra sets bestellen. Ik vind het dan ook spijtig dat ik 2 keer dezelfde kleur ontvang. De levering zou gebeuren tussen 17 en 22u. Om 16u30 was het pakket nog in de sortering. Ik vind het spijtig dat het venster van de levering niet wordt aangepast (lees versmald wordt). Het pakket kan onmogelijk vertrekken na 16u30 en om 17u geleverd worden in België.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? zorg dat alle sondes een verschillende kleur hebben

Prima belevenis

De geleverde producten zijn van prima kwaliteit zoals we verwachten we bestellen al enkele jaren bij hun ze stellen ons nooit teleur.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door, de service is in mijn ogen uitstekend

Gewoon TOP!

Mooi product, wordt zeer goed verpakt en snel geleverd. Zeer vriendelijke koerier.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Fast delivery and high quality produce

Delivery arrived on the same day and the produce (picanha) was of high quality.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Zoals gewoonlijk weer perfect geleverd.

Keurig volgens afspraak geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

spare ribs zou u wat zoetere marinade moeten gebruiken dat kan door chilliesaus of ketjap en suikers bij het pittige toe te voegen voor dat u ze voorbakt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? zie boven wat ik u schreef

Snelle levering Kwaliteit van het product Verpakking

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

Laat te wensen over

Dit weekend aan de slag gegegaan met de eend en de sate. Kwaliteit en smaak van de Eendenborst en Sate was niet wat ik ervan had verwacht. Jammer. Hopelijk zijn de ripfingers beter..

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM