Niets op aan te merken.
Bedankt voor de mooie review, Roel. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Bestelling klopte. Bezorging was tot in de lintjes verzorgd. Werd keurig op de hoogte gehouden gedurende de hele bestelling
Bedankt voor deze mooie review, Bjorn. Goed te horen dat alles volgens verwachting is verlopen. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
17.50 uur besteld, de volgende avond in huis
Bedankt voor je review, Ingrid. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Niet de goedkoopste maar wel goede kwaliteit.
Bedankt voor je review, Leon. Goed te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Snelle bezorging, mooie producten echter was bij alle producten het gewicht minder dan wat ik had gekocht. En als dat nou een paar gram afwijkt, lijkt me dat normaal, maar 50 of 100 gram vind ik toch wel erg veel aangezien je wel betaalt voor die 50 of 100 gram meer.
Beste Daphe, Vervelend te horen. Ons beleid is om minimaal het gewicht of meer te versturen. Ik ben bang dat er per ongeluk iets is fout gegaan. We hebben contact met je opgenomen om je een oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
De service is super en snelle levering
Bedankt voor de positieve review, Roy. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Wat wij ook bestellen, wij zijn altijd tevreden! Supersnelle levering, heerlijk vlees!
Beste Inge, Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat de service naar verwachting is en nog belangrijker, dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Mooie stukken vlees, goed verpakt en goede communicatie rondom bestelling.
Bedankt voor de positieve review, Claudia. Goed te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
My order arrived at the next day and all was very carefully accommodated. Never had a single issue with Beef&Steak very satisfied customer overall!
Dear E, Thank you for your review. It's highly appreciated. We are very glad that our products and service meet your standards. Thank you for the feedback regarding our range. I will share this with our purchase manager. Kind Regards, Team Beef&Steak
Goede website, makkelijk te bestellen, keuze genoeg. Levering ook goed te volgen en op de beloofde tijd geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Berrie. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Kwaliteit van het vlees is super! Keurig nette levering altijd volgens afspraak
Bedankt voor je review, Arjan. Goed te horen dat alles volgens planning is verlopen en dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
De Iberico ribs waren als vanouds uitstekend. Het half om half gehakt is ook echt een aanrader! Ik had echter ook ossenhaas steaks besteld. 4 stuks á 200 gram per stuk. Bij het openen van de verpakking vielen die echter uit elkaar als losse stukken, waardoor ik alleen nog de keus had hier spiesen van te maken. Ik heb een voorkeur dit soort keuzes zelf te maken en niet mijn slager dit vooraf te laten kiezen. Missertje, waar ik over het algemeen heel tevreden ben!
Dag Paul, Bedankt voor je feedback. Ik hoop dat we het goed hebben kunnen maken dmv de geboden oplossing. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Prachtige kwaliteit vlees en andere producten. Al jaren onze vaste leverancier :)
Bedankt voor de mooie review, Tanja. Hier doen we het voor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Goede snelle correcte bezorging . Vlees is van prima kwaliteit !
Dank je wel voor de mooie review, Rita. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Netjes
Bedankt voor de mooie review, Frans. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Beste Beef en Steak Wat goed verzorgd. Wij waren erg enthousiast bij het ontvangen van onze bestelling. Aleen viel helaas de kwaliteit van de chorizoworsten en kwartels tegen. De kip en ossobuco hebben we nog niet geprobeerd. Balen, want ik hoopte mijn adresje gevonden te hebben voor de chorizo en kwartels maar deze producten zal ik helaas niet meer bestellen. Is er enige mogelijkheid dat jullie deze producten bij andere leveranciers kunnen afnemen? Wellicht ligt het aan de verpakkingsdatum, voor de chorizos was dat April 2021. Ze waren ietwat aan de droge kant. Geen idee. Wilde het alleen even melden.
Beste Daph, Vervelend dat het niet naar verwachting is geweest. Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Hele mooie site, veel aanbod en hele snelle service
Bedankt voor de mooie review, Silvia. Wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Spullen werden snel geleverd. Jammer alleen dat je de verzendkosten niet met een kadobon kan betalen dat vind ik wel beetje gek vandaar 4 sterren
Dag Emiel, Bedankt voor je review. We hebben nav je opmerking even gekeken of alles wel goed is gegaan. Je kunt met de cadeaubon wel de verzendkosten betalen. Doordat je bestelling onder de 70 euro was kwam er 5,95 aan verzendkosten bij. Als we nog wat voor je kunnen doen dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Altijd goed, vaker nog beter!
Bedankt voor de mooie review, Martine. Hier doen we het voor. We hebben sinds kort de livar naturel schnitzel in het assortiment. Ik geef je suggestie voor meer schnitzels door aan onze slager. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Goede producten en op tijd geleverd
Goed te horen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor de review, Kees. met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Kort maar krachtig. Bedankt voor de mooie review, Herman. met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Zelfde dag dat ik de bestelling deed, had ik het vlees ook al binnen. Goede verpakkingen voor het vlees. Alles nog heel goed bevroren en kon zo de vriezer weer in.
Bedankt voor de mooie review, Nick. We hopen dat alles je goed smaakt. Als het goed is komen de gemarineerde kippenvleugels binnenkort weer terug op voorraad. met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Bedankt voor de review, Jeroen. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Alles goed geregeld
Bedankt voor de waardering, Derk. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Gewoon de beste leverancier voor ons
Fijn om te horen, Antoine. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM