Top vlees

Al een aantal keer hier besteld. Vlees is van top kwaliteit en levering perfect geregeld

Snel netjes en vriendelijk

Men denkt mee. Prettige communicatie

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mijn eerste bestelling bij Beef &Steak en het is zeker niet mijn laatste. Geleverd zoals afgesproken. Kwaliteit van het vlees is meer dan 5 sterren waard.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Blijven verder doen

super en lekker vlees

zeer snelle en goede levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Vlees en vis was perfect

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Ook tijdens feestdagen snelle levering van kwaliteit

5 dagen voor kerst bestelling online gedaan. Goed op de hoogte gehouden wanneer alles geleverd zou worden. Precies volgens afspraak alles ontvangen. Super malse varkenswangen en spareribs met veel vlees. Heerlijk gegeten.

Heel mooie kwaliteit

Netjes optijd afgeleverd. Een hele tevreden kerst gevierd.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nvt

Geweldig product een service

Van online bestelling tot aflevering was prima! Elke keer op de hoogte gehouden. Werd geleverd door een aardige sympathieke koerier. Omdat het product nog bevroren was kon ik hem mooi in de vriezer bewaren. Het vlees was uitstekend. Ik zou het zeker weer bestellen en zeker aanraden!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

perfecte levering en heerlijk vlees

Alles netjes op tijd geleverd in goede conditie.

Echt kwaliteitsvlees!

Meerdere vleesvarianten geprobeerd, allen heerlijk van smaak. Het vlees is goed en zorgvuldig verpakt, is duidelijk vers en is ( nogmaals) uitmuntend van smaak.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Ik had onder andere Iberico buikspek met zwoerd besteld van ca. 1450 gram. In de ontvangen doos zat uiteindelijk een stuk van 1350 gram welke was gecompenseerd door er 4 Iberico hamburgers bij te doen van in totaal 500 gram. Zeer coulant! Verder alles netjes vacuüm verpakt, voldoende koelelementen erbij, en een ideale volgbare levering. De kwaliteit van het vlees is vanzelfsprekend.

was top!

heerlijk gegeten!nadat vlees netjes is was geleverd en hier gaan we zeker vaker bestellen!!

Prima producten en levering

Prima producten en levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? email ter bevestiging van plaatsen van bestelling

Heb lekker gegeten

goed verpakt en bevroren

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? bevestigings mail eerder versturen

Snelle levering en het vlees was top!

Wij zijn erg tevreden!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Netjes en op tijd bezorgd

Bestellen ging gemakkelijk via de website. Ik ben netjes op de hoogte gehouden wanneer de bestelling bezorgd zou worden en mijn bestelling kwam diepgevroren in een koeltas binnen. Het vlees smaakte heerlijk en er zit zelfs een beschrijving bij hoe je het best het vlees kunt bereiden. Absoluut een aanrader!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ik denk dat de prijs net iets scherper kan. Maar ik snap dat er winst gemaakt moet worden natuurlijk.

Mooi stuk vlees, prima levering

Voor de kerst een picanha besteld van 1400 gram en de Noskos kruidenmix "Steak" Het vlees en de kruidenmix werden keurig netjes geleverd. Het vlees zat in een degelijk koeltas. Aan picanha kun je niet zoveel verpesten dus het bereiden ervan op de BBQ ging ook prima. Het was mijn eerste bestelling bij Beef&Steak maar ik verwacht dat dit wel vaker gaat gebeuren.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Uitstekend verpakt met een uitstekende beschrijving en daarnaast ook nog eens een vleesthermometer. Top! Kalkoen was super!

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

snelheid en kwaliteit

zoals altijd alles op tijd en van zeer goede kwaliteit

Tegenvaller

De grootte van de stukken vlees is ons erg tegen gevallen. We hebben de stukken vlees gewogen en dit was ook niet het gewicht wat er in de folder stond. Véél minder. Op het plaatje leek het allemaal mooier en groter dan in werkelijkheid. We voelen ons goed bij de poot genomen en was deze bestelling maar eenmalig. Wat een teleurstelling. Als er aan het vlees nou net zoveel aandacht was besteed dan aan de verpakking dan had het helemaal goed geweest maar helaas.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Klanten willen graag waar voor hun geld

Goede oplossing op bezorgproblemen

Onze bestelling werd door de kerstdrukte tot twee keer aan toe niet bezorgd. In overleg hebben wij afgesproken dat wij het vlees kwamen halen en Beef & Steak heeft ter compensatie een product extra mee gegeven. Dus begon met een fout, maar is daarna goed opgelost!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Andere bezorgdienst

Uitstekend!

Goed kwalitatief vlees met een uitstekende levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Vlees was perfect order communicatie proces kan beter

Heerlijke ossenhaas, op tijd bezorgd uiteindelijk maar het communicatie proces rondom de order bevestiging/verzending kan beter. Kreeg een e-mail dat het vlees verzonden was een week voor de gewenste datum(!), een enquête voordat vlees geleverd was en geen enkele tracking info tot de dag van levering. Uiteindelijk op de gewenste dag geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Enquête versturen nadat product is geleverd en duidelijker communiceren rondom verzending

excellent first order

I ordered a turkey ,it was delicious.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Great quality and very fast

We ordered at the weekend and got the product on Tuesday, on a very busy week (Christmas time). Couldn't be better! Definitely buying from them again.

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM