excellent first order

I ordered a turkey ,it was delicious.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Great quality and very fast

We ordered at the weekend and got the product on Tuesday, on a very busy week (Christmas time). Couldn't be better! Definitely buying from them again.

TOP

Goede Services en snelle levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? nee

Goed.

Mijn ervaring met Beef&Steak is goed. De ervaring met de leverancier is minder. De eerste da niet geleverd terwijl we gewoon thuis waren.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Levering verbeteren.

Service uitstekend.

We waren aan de ene kant heel tevreden, maar qua vlees hebben we een klacht over de hamburgers (gourmet). We hadden twee setjes van 8. Het ene setje zag er prachtig uit terwijl het andere setje helemaal bruin van kleur was. We durfden dat niet te eten.

Super vlees

In eerste instantie was er wat teleurstelling en de angst dat het niet voldoende zou zijn omdat het vlees zo compact vacuum verpakt was dat het lastig was om de grootte van het portie vlees te zien Na het openen van de verpakking kwam er prachtig mooi vlees uit van een super kwaliteit dat onwijs lekker smaakte

Zeer goeie ervaring

Had een ribeye wagyu besteld. Was heerlijk vlees! Ook een paar keer contact gehad met de klantenservice, hele vriendelijke mensen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

goed vlees tegen een goede prijs

ondanks mijn late bestelling keurig op tijd geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? meer recepten

Altijd goed behalve met kerst mislukt

Bestel al mijn barbecuevlees via jullie. Voor kerst had ik een Kelly Bronze kalkoen besteld. Maar ik had ook ander vlees besteld. Daarom is de bestelling door jullie opgesplitst. Hierdoor werd de 2e bestelling, de kerstkalkoen, op een ander afleveradres geleverd. Hier kwam ik later achter omdat het op mijn bestelling wel goed stond vermeld. Ook in mijn account stond het juiste afleveradres vermeld. Waarschijnlijk hebben jullie het verkeerde adres aan Trunkers door gegeven. Ik heb vrijdag telefonisch contact gehad en ik zou terug worden gebeld. Tot dit moment wacht ik nog op het telefoontje. Ik ben niet teleurgesteld omdat er wel ergere dingen op de wereld zijn. Maar ik had mij hier wel op verheugd. Graag hoor ik wanneer de kalkoen wordt geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooi product en super verpakking

Voor kerst een speciale kalkoen besteld. De verpakking op zich was al een hele ervaring en je merkt echt kwaliteit voor de verzorging van je bestelde product.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Op tijd en als het wat mindering dan restant geld terug

Perfect,

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima product, levering op tijd

Ik vond het een gok om vlees online te bestellen, maar is goed uitgepakt top

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima geregeld, Uitstekend verzorgd!

Er was wat vertraging ontstaan in de uitlevering. Reden was dat er kennelijk een oud, niet meer gebruikt aflevering adres uit de computer is gebruikt, terwijl er wel een adres update was doorgegeven. Na enige e-mails uitgewisseld te hebben, is uiteindelijk alles op zijn pootjes terecht gekomen. Dank daarvoor. Advies is het systeem zo aan te passen, dat wordt voorkomen dat er binnen het systeem niet meer automatisch van vervallen oude adressen gebruik gemaakt kan worden.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Zie commentaar

Zeer slecht

Laat ik beginnen met te zeggen dat in mijn jaarlijkse kadobon van de Politie dit keer heb besteed bij Beef&Steak omdat de bestelling vorig jaar zeer goed bevallen was. Prima kwaliteit en de moeite waard om nog eens te bestellen. Ik heb gisteravond het eerste geleverde product gegeten. Een Rib Eye steak. Een enorme teleurstelling. Hij was niet te eten. Ik heb erg mijn best gedaan om hem te kauwen. Helaas het was een stuk taai vlees doorwrocht met zeem. De helft weggegooid. Over de overige stukken vlees kan ik nog niets zeggen, die liggen nog in de diepvries. Laten we hopen dat die kwaliteit wel goed is voor toch wel duur betaald product. Ik kan uiteraard daarvan de kwaliteit dus nog niet beoordelen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Netjes koeltechnisch ingepakt! Hoge kwaliteit vlees. Dik voor elkaar allemaal

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima levering. In een mooie koelkast zat er bevroren vlees met een koelvrieselement verpakt in een doos. Vlees was kwaliteit zeer goed

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima levering, zeer goed vlees

Duidelijke site, vlees goed verpakt , bevroren levering Duidelijk tijdvak levering Vlees prima kwaliteit

Top vlees,top Kelly Bronze

Gewoon al tijden mijn vaste bbq vlees leverancier :) *vlees, wild, gevogelte, etc etc. De pick-up, was eveneens top, kippepootje, beenhambroodje, chocomelk, gluwijn tijdens het afhalen maken jullie tot een topbedrijf

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Alles perfect van vlees tot bezorging

Prima vlees, snelle levertijd en perfect verpakt en bezorgd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Fantastisch. snel en eenvoudig.

Geen problemen met mijn bestelling. De levering ging snel en als ik heb het verwachtend.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ik had maar twee stukjes in mijn bestelling maar de doos was nogal groot. Het lijkt verkwistend

Kwaliteit

Iberico Spareribs op de BBQ.....altijd lekker

Supermalse ossenhaas

Heerlijk vlees, goede prijs, keurig op tijd en goed gekoeld geleverd.

Supersnelle levering, kwaliteit!

Supersnelle levering, kwaliteit

Toppie

Uitstekend stuk vlees. Goed verpakt en op het aangegeven moment bezorgd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk vlees, levering volgens afspraak

Mooie kerst tournedos en een Kelly Bronze kalkoen besteld.. heerlijk van gegeten!

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM