Producten zijn uitstekend en keurig verpakt. Echter de bezorging is dramatisch slecht. Producten zijn ruim 10 kilometer verderop bezorgt en wij moesten zelf achter de bestelling aan om deze te ontvangen
dank voor je feedback. Onze excuses, dat is natuurlijk niet de bedoeling, ook niet tijdens de kerstdrukte.
Goede kwaliteit en snelle betrouwbare levering
Dank voor je reactie, Rinus. De zware koeltassen mag je houden. Ook handig als boodschappentas te gebruiken of in de zomer voor een dagje naar het strand! Mocht je een keer in de buurt zijn va onze winkel in Ter Aar, kun je ze daar altijd inleveren. En anders kun je er misschien iemand anders blij mee maken?
goed vlees, snelle levering, keurig verpakt.
Producten zijn netjes geleverd op de aangekondigde tijd. Netjes verpakt in de geisoleerde doos, koeltas en koelblokken, alles was nog stijfbevroren. Vlees ziet er goed uit. Is bedoeld voor de kerst, dus nog niet van gegeten, maar dat gaat vast goedkomen.
Dat denken wij ook!
Zie hierboven, bovendien mooi verpakt en goed ingevroren.
Blij met de ruime keus aan goed vlees en snelle bezorging.
Mooi stuk vlees (Tomahawk). Snel geleverd. Perfect verpakt. Goed koud in mooie koeltas met binnenin grote coldpack en 2 kleinere coldpacks. Vlees was super mals
Heerlijk, die Tomahawk!
Snelle levering ondanks de feestdagen voor de deur staan. Een stuk vergeten, maar voordat ik de mail kon lezen hadden ze deze al verstuurd. Top service en kwaliteit!
Altijd gekoeld en super verzorgd afgeleverd. En bij gebruik is de kwaliteit en versheid super!
Goede site en snelle bezorging en goede producten.
Los van dat de kwaliteit altijd meer naar behoren is kreeg ik te maken met een zending waarbij een ander artikel werd geleverd dan besteld. Dit heb ik per mail gemeld en direct werd het juiste product nagestuurd. Dat is nog eens service! Foutjes maken we allemaal maar het gaat erom hoe je het oplost. Top!
Fijn om te horen, Joost!
Over de kwaliteit van dit stuk kan nog niet alles gezegd worden; volgende week is het aan de beurt. Desondanks veel goede ervaringen met Beef&Steak, dus dat zie ik zonnig tegemoet. De drive-thru rond de feestdagen is een aanrader!
De drive thru was inderdaad een feestje!
Hele Ossenhaas besteld en een dag later in huis. Mooi stuk vlees waar we aankomende kerstweekend heerlijk van gaan genieten!
Dat wordt zeker genieten straks!
Eerste keer besteld maar dit vlees pakket is kwalitatief beter als waar ik normaal bestel. Ga hier zeker nogmaals bestellen. Netjes verpakt en op netjes en op tijd afgeleverd.
Levering binnen een dag! Kwaliteit van het vlees; super
Dag 1 besteld, dag 2 geleverd. Super netjes verpakt in doos met koel elementen en wen speciale koeltas. Kwaliteit van vlees lijkt perfect. Vanavond proeven!
Dat moet zeker goed komen !
Het vlees is van super kwaliteit, alleen voor de bezorging een tip; Trunkers belde aan maar leverde niet het pakket aan de deur, het werd snel beneden in de hal van het flat gebouw neergezet. Het is dat ik zelf na 5 min ben gaan kijken, dat ik het pakket vlees zag staan. Dit vindt ik niet netjes.
Uitstekende kwaliteit vlees en volgens afspraak geleverd gekregen.
Zeer snelle levering in België. Bij aankomst nog prima bevroren. Ik vind de prijzen nogal aan de hoge kant, maar je hebt dan wel kwaliteit. Een absoluut pluspunt voor mij is dat er niet over rund- of varkensvlees gesproken wordt, maar meer specifiek over de rassen of herkomst die elk hun eigen eigenschappen hebben
Goed vlees netjes bezorgt voor een nette prijs
Leuke ervaring, alles goed geregeld
De levering was wel een half uur te vroeg. 16:30 uur. Gelukkig was ik net thuis. Dat is een klein min puntje. Maar de man was erg vriendelijk.
Dat horen we niet vaak, een te vroege levering ;-) Gelukkig was je thuis en kun je tijdens kerst van het heerlijk vlees genieten!
Komen afspraken na. Goede kwaliteit vlees. Levering precies zoals aangegeven. Alles nog mooi bevroren. Fantastisch.
Zie bovenstaand Een aanrader bij familie en vrienden
Snelle en correcte levering. Keurig verpakt en van goede kwaliteit
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM