Keurig op tijd geleverd en keurig verpakt Altijd weer een zaligheid als het vlees van de BBQ af komt
Dank voor je feedback en je mooie review. De Beef&Steak koeltas waar je bestelling in is verpakt,kun je natuurlijk altijd weer hergebruiken. Doe er bijvoorbeeld je (gekoelde) boodschappen mee, of neem ‘m mee voor een dagje naar het strand. Je kunt de tas ook bewaren en op een later moment bij ons inleveren in onze winkel in Ter Aar.
zoals altijd, kwaliteit en goede levering
er komen steeds meer recepten bij!
Vlees besteld voor de komende feestdagen. Prachtige kwaliteit in super verpakking binnen.
Dat worden dus zeker fijne feestdagen!
Goed vlees, verzorgd verpakt en geleverd. Klant vriendelijk opgelost na wijziging van leverdatum. Bedankt
Voor de eerste keer besteld. Geweldig vlees. Ze kwamen netjes verpakt aan. Maar een ding klopte niet. Op de website staat dat lams achterschenkels vanaf 1100 gram per 3 stuks zijn verpakt, maar ik heb een verpakking per 2 gekregen.
Dat gaan we even nakijken!
Ik bestelde een gans en kip en ze werden snel geleverd, in een werkelijk uitstekende verpakking - een koude zak die ik opnieuw kan gebruiken. Het gevogelte was van uitstekende kwaliteit en zeer vers. Ik zal zeker weer bestellen en Beef&Steak aanbevelen.
Altijd perfect lamsvlees van uitstekende kwaliteit. Professioneel verpakt en afgeleverd.
Het gevulde wild kijk ik ieder jaar naar uit, heerlijk ! Jammer dat het niet vaker aangeboden wordt dan alleen in december.
Prima website, als de bestelling gedaan is, is de verzending prima te volgen en wordt ook netjes in het opgegeven tijd bestek geleverd.
De koeltas is natuurlijk ook bedoeld om het vlees goed gekoeld in te bewaren tijdens het transport. Tip: geef er eentje aan iemand anders.Ze zijn namelijk ook erg handig om te gebruiken voor je boodschappen ;-)
Wij hebben woensdag besteld en donderdag hadden we alles in huis. Goed verpakt, dus het kon meteen in de diepvries. We hebben er ook al van gegeten en het smaakt super! Een echte aanrader!
Goed om te horen!
De bestelling is van een goede kwaliteit. aanlevering in koeltas met voldoende koelelementen in een stevige geïsoleerde kartonnen doos. Vlees werd volledig bevroren geleverd.
Bedankt voor je tip!
prima vlees. gourmetvlees is aan te raden
Onze gourmetschaal is inderdaad een bestseller. Fijn dat je ervan hebt genoten!
Keer op keer goede kwaliteit en super verpakt!
Het bestelde product was zeer goed daarover geen klachten. De bezorging daarintegen was stuk minder. Waren gewoon thuis maar de bezorger heeft de tas bij de buren voor de deur gezet aangebeld en weggereden zonder te wachten tot er werd opengedaan. Daar dus misschien een verbetering in, verder prima geregeld!!
Dank voor je feedback, daar doen we zeker iets mee. We gaan ervan uit dat het bij je volgende bestelling gewoon goed gaat!
Via via van het bestaan gehoord nog even getwijfeld uit eindelijk besteld en aangenaam verast
Bij twijfel; dus gewoon doen! ;-)
het vlees kwam goed bevroren aan in een mooie, goed verzorgde verpakking. Maar bovenal..... vlees is van een goede kwaliteit !!
Snelle levering.
De producten werden keurig thuisbezorgd en waren perfect verpakt in een geïsoleerde doos waarin een isolatie tas van Beef & Steak voorzien van koelelementen.. gewoon super. En de kwaliteit van de geleverde producten was Top !! Kortom jullie hebben er een klant bij en ik zal Beef & Steak zeker aanbevelen in mijn vrienden en kennissen kring.
Da's heel fijn, Menno. Bedankt !
Zeer fijn, snelle levering en alles netjes verpakt top!
goede producten levering volgens opgave van tijd (super) Waren alle bedrijven maar zo goed.
Hier doen we het voor, Adrianus. Dank voor je geweldige review!
de box komt goed gepakt. Vlees kwaliteit is ook goed, net als altijd!
Altijd super nog nooit een tegenvaller gehad en correct op tijd
Voor de eerste keer besteld bij Beef&Steak en dat is prima bevallen, netjes via Trunks afgeleverd in een prachtige luxe koeltas. We hadden voor gourmet en het was supermals iedereen was het er over eens dat dat een aanrader is
Die gourmet moet wel een waar festijn geweest zijn dan!
Vorige week Hertenrack van 1,4 kg besteld en zoals ik ben gewend uitstekend aangeleverd. Had een recept voor dit ,mooie stuk wild gevraag en werd er direct over de mail bij geleverd. Het is een heerlijke wild schotel geworden met een uitmuntend mooi stuk vlees/wild.
Da's inderdaad een heel mooi stuk vlees!
We hebben genoten van het gourmetvlees en het is dezelfde dag geleverd.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM