Top spul
Lekker kip
Vooral jullie spareribs zijn echt zoveel beter dan ik bij de Makro slager kan krijgen...
Dank voor je compliment over de spareribs. Daar zijn we het natuurlijk helemaal mee eens. Enne.. die koeltas kun je natuurlijk ook aan iemand cadeau geven ;-)
Mooi vlees, goed geportieoneerd en verpakt. Bezorging prima en goed gekoeld. Kon zo de vriezer weer in.
Goed om te lezen William! We doen altijd ons uiterste best om het vlees zo goed mogelijk bij de klant te bezorgen!
Al jaren klant en altijd tevreden. Mooie stukken vlees die een buurtslager niet op voorraad heeft.
Kalkoenen zijn inderdaad altijd lekker!
Netjes en op tijd geleverd, goed verpakt en mooie kwaliteit vlees?
Super levering en goede kwaliteit prijsverhouding
Lekker vlees, en top verzending. zeker voor herhaling vatbaar.
Dank je, en tot snel weer !
mooi vlees, netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.
Op avond een bestelling gedaan en de volgende avond al in huis. Mooi stuk vlees (St. Louis cut Ribs) en een fantastische eerste ervaring. Mooi en koud verpakt in een mooie koeltas. Kortom, het was de eerste bestelling bij Beef en Steak, maar zeker niet de laatste.
Tof om te lezen dat je eerste ervaring met ons zo goed is bevallen!
Prima kwaliteit vlees is super, en afgeleverd zoals afgesproken
zo als gewoonlijk
Nu een paar keer besteld via Beef&Steak en het bevalt zeer goed. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Aanrader!
Bedankt Thijs. Tot een volgende keer!
Prima bedrijf. Goede service en uitstekende producten.
Was best
Beste review! Dank je!
Geen enkele moeite met omruiling van orders, of het aanpassen van gegevens. Product is snel en goed geleverd.
Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens in onze webshop!
Maar ik vond de verpakking, de doos waarin het verzonden werd belachelijk groot Niet goed voor het milieu!!
Dank voor je feedback. We zijn continue bezig om o.a onze verpakkingen steeds beter te maken. We nemen je opmerking zeker mee!
Nette duidelijke site. Prachtig vlees en duidelijke communicatie. Tikkeltje aan de prijs
Twee ribeyes gekocht. Lekker mals, maar kwam veel vocht uit. 350 gram per stuk. Steaks waren ook een beetje dun. Smaak was goed.
Supersnelle levering. Altijd goede kwaliteit. En zoals altijd nog perfect bevroren. Fijne tips, recepten en beschrijvingen. Enorme keus. Mijn absolute nummer 1!
Hier doen we het voor. Dank voor je fijne reactie!
Goede site met voldoende keus uit top vlees
Kunt snel bestellen. Veel keuze. Snelle bezorging in goeie verpakking.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM