Heerlijke gourmet

Gezellig pre-Christmas dinner gehad met heerlijk gourmet

Fantastisch!

Goed vlees! Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging, netjes en bevroren geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle levering, makkelijk dat de bezorging in de avond is.

Goed zoals verwacht!

Boston butt besteld samen met Moskou bbq saus, was iets fout gegaan met de saus(verkeerde) even een belletje en binnen no time geregeld!!

Hoge kwaliteit verzekerd.

Het perfect aanleveren geeft al een zorg minder. Kwaliteit en volume, gewicht, van verschillende producten zijn goed afgestemd. Ook de adviezen in de recepten zijn harmonieus samengesteld. Al met al geheel samengesteld voor een uitstekend diner. En niet te vergeten, het personeel wat bij extra vragen bereid is goed te adviseren.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Doorgaan zo.

Prima vlees en service

Vleescis van goede kwaliteit overzichtelijke website en service.levering is snel en goed verpakt. Top

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Deze review gaat over jullie klantenservice

Beste Beef&Steak, Ik schrijf niet graag negatieve reviews, want ik vind dat jullie een mooi bedrijf hebben. Wel denk ik dat de backoffice beter geregeld kan worden. Ik heb een bestelling geplaatst en daarbij een fout gemaakt in de gewenste leverdatum; ik had het pakket het liefst op 22 december ontvangen. Toen ik via het contactformulier probeerde dit te wijzigen, werd daar helaas niets mee gedaan. Ik ga er overigens vanuit dat het vlees zoals altijd prima zal zijn ik heb het nu in de vriezer gedaan en verwacht geen problemen. Maar de klantenservice vind ik in dit geval niet geweldig.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Check mail voor contactformulier

Bestelling komt er snel

Bestellen komt erg snel. Er zou gebeld worden voor een bezorg datum. Dat is niet gebeurd. Gelukkig waren we thuis

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Bellen zoals op de site staat voor bezorg afspraak

Goed stuk vlees

Snel en makkelijk

Echt een top service!!

Voordat ik mijn bestelling ging plaatsen had ik nog een paar vragen waar ik dezelfde dag nog antwoord op kreeg. Daarna de bestelling online doorgeven en ook dat verliep helemaal volgens afspraak. Ook de snelle bezorging verliep helemaal volgens plan. Als kers op de taart werd de bestelling geleverd in een mooie diepvriestas. Volgende keer weet ik weer waar ik mijn vlees ga bestellen!!

always good

see also my earlier reviews

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Makkelijk contact en snelle levering

Twee 15 kg zakken Marabu houtskool besteld. Aanmaakwol gratis bij gekregen. Vergeten een bezorgdatum door te geven, maar via de mail snel een reactie gekregen. Heel snel geleverd. Superervaring!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

First time ordering food! Not dissapointed!

I ordered on Thursday before Black Friday and for my order delivered the next day in great condition! Really impressed how the steaks come in a bag (which you can reuse for transporting frozen products) that kept all steaks frozen together with water bags to keep it cool. Prices are reasonable and you can find deals better than supermarkets for higher quality (grass-fed). I will definitely become a regular customer since the advantages are bigger than retail!

Bestelling ging heel goed

Geen enkele aanmerking betreft levering bestelling. Zelf deze opgehaald

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nog niet te beoordelen, pas met kerst er mee aan de gang

Heerlijk, makkelijk en snel

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goed stukje vlees.

Uitstekend!

Vlees ziet er uitstekend uit en de bezorging is zeer netjes. Vlees mooi in een mooie koeltas met koelelementen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk vlees. Super handig.

Zalig vlees en ingevroren thuis bezorgd. Super simpel super lekker.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Altijd ruime keus in vlees, goede kwaliteit en altijd op tijd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Volgende keer wel goed lezen waar de producten neergezet kunnen worden als er niemand thuis is.

Heel goede produkten goed verpakt en omtvangen

Zoals altijd top geleverd

Alles netjes geleverd, vlees was mooi verpakt en ook de bijgeleverde andere spullen super netjes apart verpakt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Weer uitstekend afgeleverd en goede smaak

Weer zeer goed en verpakt afgeleverd en de smaak was weer uitstekend.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door met het goede werk

Lekker vlees voor een goede prijs

Mooi stuks tournedos. Geweldig ingepakt,zeer tevreden

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Altijd topkwaliteit en razendsnelle levering!

Ik bestel regelmatig bij Beef & Steak en ben telkens weer onder de indruk. De kwaliteit van het vlees is echt geweldig, en de prijs is meer dan terecht voor wat je krijgt. Vooral de Flatiron steaks, Brisket Burgers en het Ierse rundergehakt zijn aanraders. Mijn laatste bestelling kwam dezelfde avond nog binnen – super snel en altijd keurig verpakt!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Zou top zijn als er ook individueel geportioneerde, sous-vide-ready opties kwamen – bijvoorbeeld gekruide of gemarineerde steaks en kipfilets. In de sous vide worden zelfs de simpelere stukken vlees boterzacht en heerlijk!

Topkwaliteit, snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zoals in de titel al genoemd zijn de producten van topkwaliteit. Daarnaast een snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de verpakking van de geleverde producten was uitstekend.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".