Bij het ophalen van onze bestelling bij Beef en Steak was de ontvangst totaal niet vriendelijk. We kwamen in een lege winkel binnen, kort daarna kwam een medewerker om ons te helpen, ze vroeg naar mijn naam, ging daarna de bestelling halen en nadat ze de bestelling had afgegeven verdween ze weer naar achteren. Terwijl we nog aan het rondkijken waren. Ze had op zijn minst kunnen vragen als we alles hadden of een kan ik u verder nog met iets helpen kunnen vragen. Nee vond het geen plezierige ervaring
Weer heerlijk gegeten van de zelf samengestelde gourmet schotel met vrienden. Fantastisch.
Onlangs heb ik de Pit Boss Smoker aangeschaft bij Beef en Steak en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit apparaat mijn verwachtingen heeft overtroffen! De stevige constructie en het stijlvolle ontwerp maken deze smoker niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst voor mijn achtertuin. Het gebruiksgemak van de Pit Boss is een van de grootste pluspunten. Met de digitale thermostaat en het eenvoudig te bedienen bedieningspaneel kan ik de temperatuur nauwkeurig instellen en de rookontwikkeling perfect regelen. Ik heb verschillende soorten vlees gerookt en elke keer was het resultaat fenomenaal. De rooksmaak is diep en rijk, en het vlees komt altijd mals en sappig van de grill. Een ander voordeel is de veelzijdigheid van de Pit Boss. Of je nu een beginner bent of een ervaren grillmaster, deze smoker is geschikt voor iedereen. Onwijs leuk om te experimenteren met verschillende smaken en technieken. Ik kan het apparaat van harte aanbevelen aan iedereen die zijn kookkunsten naar een hoger niveau wil tillen!
Bestelling is super goed ontvangen. Zowel door mij als door mijn gasten een paar dagen erna. Op naar de volgende :)
Hele mooie producten en super levering
Bedankt voor de mooie review, Tjade. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goede kwaliteit en service
Beste Koen, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Eerste kennismaking met beef&steak na veel goede verhalen gehoord te hebben. Bestelling plaatsen ging makkelijk en ruime keuze qua assortiment. Tijdvak qua levering in de avond ook ideaal. Ik de hele avond thuis wachten, maar geen bezorger gezien. Op een gegeven moment de voordeur open gedaan om even iets weg te gooien, blijkt het pakket al voor de deur te liggen. De doos intact, maar de koeltas/zak die erin zit op 2 plekken gescheurd. Het vlees was nog bevroren, dankzij de toegevoegde koelelementen (zakjes ijs) dus dat was een geluk bij een ongeluk. Slechte zaak dat de koeltas op meerdere plekken (!) gescheurd was en de bezorger het pakket gewoon bij de voordeur achterlaat zonder überhaupt aan te bellen. Met een beetje pech was al het vlees al bedorven voordat ik het in ontvangst had kunnen nemen. Waarschijnlijk had ik gewoon pech en is dit niet standaard voor beef&steak (van wat ik aan verhalen had gehoord niets dan lof). Op basis van eigen ervaring tot nu toe geen aanrader.
Beste, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snel geleverd en heerlijk vlees echte aanrader. Koeriers minder, al keer gewoon voor de deur gezet !
Beste Nico, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Door te zoeken naar goede kwaliteits vlees kwam ik bij dit online bedrijf ui,dus dacht ga een beetje bestellen en proberen.nou daar heb ik geen spijt van Moet zeggen dat ik schrok van de hamburgers ik vond ze er niet echt uit zien dus met twijfel gebakken , maar o wat zijn ze lekker iedereen vond ze heerlijk ,de rest van vlees nog niet gebakken maar weet zeker dat ook dat heel lekker is ,dus mensen zoek je goed stuk vlees haal dat met een gerust hart bij beef en steak Alvast eet smakelijk
Bedankt voor de geweldige review, Coby. Fijn om te lezen dat de burgers gesmaakt hebben. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ga zo door
Bedankt voor de mooie review, Ron. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Niks op aan te merken
Bedankt voor de mooie review, Jeroen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer betrouwbaar bedrijf
Dag Piet, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering. We werden goed op de hoogte gehouden. Nu nog in gebruik nemen.
Dag Linda, Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met je nieuwe bbq. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede service,vlotte afspraak met levertijd.mooi vlees
Dag Rainer, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Levering was goed, vlees was goed. Heerlijke bbq gehad
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het vlees gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Laten bezorgen of afhalen altijd perfect De grootsheid in het assortiment en de vele bereiding tips Super
Bedankt voor de mooie review, Frank. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Weer uitstekend geleverd en het smaakte Weer uitstekend, zoals we gewend waren van Beef & Steak
Dag Tommie, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Amazing service and meat.
Thank you for the amazing review, Albert. With kind regards, Team BEEF&STEAK
allen coorrect en op tijd
Dag Sijmen, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit, prima verpakt, alleen jammer dat ze alleen maar avondleveribgen hebben.
Beste Ad, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik kreeg een bon met een kortingscode, deze werkte niet. Na contact te hebben gehad hebben zij mijn volledige bestelling alsnog doorgevoerd met een korting. Top service en zeker goeie vlees.
Dag Petra, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie stukken vlees gekregen, de Boston Butt van Livar was weer heel erg lekker. Een ruime keus voor de bbq, een aanrader als je van lekker grillen houdt.
Beste Wil, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Absolute aanrader! Onlangs heb ik bij deze BBQ-shop vlees en pizzabollen gekocht, en ik ben echt ontzettend tevreden. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het vlees was van topkwaliteit: supervers en perfect geschikt voor op de barbecue. Je proeft echt het verschil met supermarktkwaliteit – dit is vlees voor de echte liefhebber. De pizzabollen waren een verrassende aanvulling. Ze waren heerlijk luchtig van binnen en hadden een mooie krokante buitenkant zodra ze uit de oven kwamen. Ook de service verdient een dikke pluim. Ik werd vriendelijk geholpen, kreeg goed advies over bereidingswijzen én er werd echt meegedacht. Je voelt dat hier passie voor BBQ en kwaliteit achter zit. Kortom: topkwaliteit producten, eerlijke prijzen en geweldige service. Ik kom hier zeker terug voor de volgende barbecue!
Bedankt voor de geweldige review, Mark. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De site is fijn en gebruiksvriendelijk. De levering is lekker snel en je krijgt je vlees in een mooie koeltas. PiccoBello!
Dag Maarten, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wat een top site, service en vlees. Ten eerste een helder systeem om te bestellen, daarbij super snelle bezorg service! En dat voor vers producten, dan het vlees zelf… Gister een grote barbecue georganiseerd met koningsdag en iedereen vroeg zich af waar het vlees vandaan kwam. Erg lekker, mals en echt vlees. En… ik vond het zelf ook heerlijk! Echt een dikke vette pluim voor jullie en ga zeker, vaker bestellen!
Bedankt voor de geweldige review, Ben. Fijn om te lezen dat alles gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".