Telefonisch heb ik geinfomeerd naar de primo 400xl all in one. Een week later deze via mail besteld, waarbij ik de wens uitsprak om de bbq voor Pasen te mogen ontvangen. Middels een geweldige klantreis werd ik op een goede manier geholpen en te woord gestaan. De primo mocht ik op goede vrijdag ontvangen, waardoor wij dus met Pasen konden genieten van een heerlijk stukje vlees van de bbq. Geweldige service, snel en professioneel te woord gestaan en ontzettend blij met de aankoop. Die overigens ook nog het meest interessant geprijsd was van diverse sites die ik bekeken heb.
Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met je nieuwe BBQ! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitstekend verzorgd
Bedankt voor de geweldige review, Wilfried. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heb lamsrack besteld ,4stks, hebben inmiddels 2 ervan op. Ze waren supermals en mooie stukken Heb ze aanbevolen en zal spoedig weer wat bestellen.
Bedankt voor de mooie review, Robert. Fijn om te lezen dat de lamsracks gesmaakt hebben. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Makkelijk bestellen vlees was super en levering was duidelijk
Dag Richard, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wij zijn heel tevreden over onze bestelling.
Bedankt voor de mooie review, Ilona. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees, goed verpakt,
Bedankt voor de geweldige review, Ron. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vandaag besteld morgen in huis. Dus als die andere uit Groningen iets vergeet in plaats 2 maar 1 doet kan je bij beef en steak de rest erbij bestellen om alles op tijd in huis te hebben
Dag Herman, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees, heerlijk mals. Levering volgens afspraak. We gaan zeker vaker bestellen
Dag Linda, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De us grainfed flat iron steak was heerlijk!!
Bedankt voor de mooie review. Fijn op te lezen dat de Flat iron gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk gegeten van de gevulde kalkoen.
Beste Margret, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de gevulde kalkoen gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vaak besteld bij B&S. altijd snel bezorgd. Zo ook een keer bij mis bezorging alles netjes en snel opgelost..goede klantenservice die met je meedenkt in oplossingen. Daar wil graag blijven bestellen. Ook de sjiekere stukken vlees zijn op voorraad.. Een blij vaste klant.. mvg Hidde
Bedankt voor de geweldige review, Hidde. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik had bij het bestellen van het vlees per ongeluk een week later geselecteerd… daar kwam ik laat achter. Vervolgens gebeld en de medewerker van Beef&Steak gaf aan dat het dezelfde dag nog besteld zou worden. Helaas ging er toen wat mis bij het transport, oplossing… we storten het geld zonder discussie de volgende dag terug. Echt super netjes en zonder gedoe!
Dag Rick, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Niet door de schuld van Beef&Steak is mijn pakket zoek geraakt door de vervoerder. B&S heeft dit vlot en soepel en helemaal naar tevredenheid opgelost. Ik ben al jaren klant en gelukkig is dit de eerste keer dat er iets mis ging.. Maar service en kwaliteit kan je pas echt laten zien als het misgaat. En de service en hele proces verdient 5 sterren.
Bedankt voor de mooie review, Vincent. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed geholpen door klantenservice en de bbq de volgende dag in huis ,gewoon top !!!
Dag Michel, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met je BBQ! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik raak altijd geïnspireerd als ik hier winkel. Deze keer heb de hamburgerbroodjes meebesteld. Ze zijn perfect van vorm en smaak. Even het snijvlak in de pan roosteren en dan een goede hamburger erop met een zelfgemaakte saus.
Dag Cris, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat de hamburgerbroodjes gesmaakt hebben. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Was mijn leuk ervaring om mogen wat gratis vlees bij jullie te bestellen.
Bedankt voor de geweldige review, Djamilla. Fijn om te lezen dat je een leuke ervaring met ons hebt gehad. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben erg blij met de aankoop.
Bedankt voor de mooie review, Nikol. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De regendruppels die op de nieuwe dikke Kamado hoes vielen bleven er gewoon opliggen, fijn. Deze hoes is er een van kwaliteit (tot op heden) en ziet er goed uit maar dat mag ook wel voor deze prijs.
Dag Arianne, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zoals gezegd prima qua service en kwaliteit
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Moest een heerlijke beef wellington zijn/ worden. Recept wat ik zelf vaak maak en super simpel is maar heerlijk om te eten. Nu een x besteld, kosten *** thuis bezorgt Lekker in de oven gedaan met vrienden thuis om te eten. Maar sorry ik zeg het nog een x het was gewoon VEELS te zout niet te eten!! Goed ik stuur een mail naar jullie en krijg te horen ja smaken verschillen… En krijg te horen dit recept leveren we al jaren zo nooi klachten Ik hoef geen geld terug maar dit was niet goed! Lekker weer voor *** Das altijd goed !! Te beste ermee
Beste, Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te lezen. We verkopen deze Beef Wellington al enkele jaren en allemaal volgens hetzelfde recept. Uiteraard blijft een dergelijk product met receptuur persoonlijk en kan het niet je eigen smaak zijn. Mijn collega heeft je aangeboden tegemoet te komen met een shoptegoed maar hier hebben we (nog) geen reactie op ontvangen. Indien je hier alsnog gebruik van kunt maken dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Een zeer mooie, goed gesneden varkensnek. Top
Bedankt voor de mooie review, Peter. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik had een foutje gemaakt in mijn adres. Alles netjes en snel opgelost zodat we op tijd konden genieten van heerlijke rib eye
Dag Mark, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit vlees en snelle bezorging
Bedankt voor de geweldige review, Frank. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wij bestellen onder andere de dikbevleesde spareribs altijd bij Beef&Steak en zijn elke keer weer erg tevreden. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en de spareribs zijn heerlijk. Daarnaast wordt de bestelling altijd snel geleverd. Zeker een aanrader!
Bedankt voor de mooie review, Robin. Fijn om te lezen dat de dik bevleesde spareribs hebben gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
bestellen ging makkelijk en volgende dag in huis. vlees goed bevroren ontvangen en en mooie tas erbij.
Dag Rick, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".