goede service en kwaliteit
Goede kwaliteit en zoals afgesproken geleverd, zeer tevreden dus.
Altijd mooie stukken bleek die uitstekend worden vepakt. Ook transport op hoog niveau met duidelijke berichtgeving.
Heerlijk vlees besteld, netjes verpakt en snel geleverd.
Wagyu burgers, angus burgers, sweet smoked spareribs, duitse bockworst en kippenpoten besteld. Eerlijke prijs, super lekker en kreeg ook flinke complimenten van de bbq gasten zoals double thumbs up en “10+!”. De bezorgservice en verpakking is ook uitmuntend. Bedankt beef & steak!
Altijd goed vlees bezorgd gekregen. Goed verpakt en dus keurig bevroren afgeleverd.
In 1 woord super Lekker makkelijk en snel
Super goed vlees! Komt in een mooie koeltas.
Bestel al jaren mijn BBQ vlees bij beef en steak omdat de kwaliteit altijd goed is en de juiste snit verkrijgbaar.
Snel en super goed geleverd in een goed gekoelde doos, vlees was nog 100% bevroren. Maar het vlees ziet er ook top uit!. Ik bestel nergens meer anders.
Vlees is uitstekend, service ook uitstekend! Highly recommend Beef and Steak!
Ben vaste klant, dat zegt genoeg !!
mooi op tijd geleverd, goed verpakt en goede kwaliteit. Top hoor.
snel en netjes geleverd als altijd
Alles was keurig verpakt, kon niks mis gaan. Levering in aangegeven tijdvak
Zojuist de levering gehad. Was heel goed verpakt. Alles nog goed bevroren. Onder andere BBQ satepakket besteld. 6 stokjes voor bijna 15euro vind ik heel karig. Geen sauzen of iets dergelijks erbij. Kan dus niet echt spreken van een satepakket. Nog niet geproefd, dus hoop dat ik daar dan alsnog verrast ga worden. Voorlopig teleurgesteld en niet voor herhaling vatbaar.
Hoi Richard, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Spijtig dat je niet geheel tevreden was over het bestelde pakket. Het fijne van onze pakketten is dat je deze helemaal zelf kunt samenstellen en automatisch 10% korting krijgt over dit pakket. De bijpassende sauzen had je kunnen meebestellen. We hopen echter dat de smaak van onze ambachtelijke saté je alsnog een positief gevoel hebben bezorgd en dat we je snel weer mogen zien op de site.
Top, Doen wat ze zeggen
Zoals gebruikelijk was het weer naar volle tevredenheid. Dit is de reden dat wij ons vlees bij Beef & Steak bestellen. Uitstekende kwaliteit en zeer goed verpakt.
Wederom weer goed verpakt en diepgevroren geleverd
gewoon ok
Fantastisch vlees, snel geleverd, maar vooral goed verpakt. Diepgevroren, icepacks en goede tas met daarom heen een doos. Top!
Men heeft een ruime keuze en een gied prijs / kwaliteit verhouding. Het wordt op tijd en goed verpakt afgeleverd.
Heerlijk vlees betrouwbaar geleverd. De passie is voelbaar
Vaak hier besteld, slechts 1 keer was de bestelling niet compleet na een mailtje werd dit direct nageleverd. Prima service
Goed vlees en netjes verpakt
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".