Stijf als ik er bestel , keurig op tijd afgeleverd correct verpakt en natuurlijk het allerbelangrijkst top kwaliteit vlees . Bestel er gerust , een aanrader .:)
Prima kwaliteit en vlekkeloze levering
Zeer zeer keurig geregeld. Vlees netjes afgeleverd in een koeltas met koel elementen.
Snelle levering, duidelijke webshop met ruim en kwalitatief goed assortiment.
Netjes op tijd goeie kwaliteit
Top service en heerlijk vlees. De ribjes en de worstjes waren de favo bij ons
Uit-steak-end!
Mijn gasten waren erg lovend over het vlees. Heerlijk mals en sappig! Voor herhaling vatbaar.
Het vlees wordt altijd op tijd en keurig verzonden.
Originele beoordeling
Zal kijken of het na het ontdooien er nog goed uitziet.
Goede bezorging leuk pakketje met theedoek en koel elementen men kan hergebruiken vlees zag er ook goed uit!
Super service, alles was heel netjes verpakt en precies zoals aangekondigd afgeleverd top!
Goed verpakt en fijne avond bezorging dat word weer genieten van een kwalitatief heerlijk stukje vlees bedankt beef en steak
Altijd perfecte kwaliteit, ruime keus
Alweer een schitterende service! Mooi vlees, goed verpakt en gelabeld. Echte aanrader!!!
S'ochtends besteld en s'avonds in huis
Alles bijzonder goed en netjes verpakt. Ga er na deze ervaring zeker weer bestellen!
Na bereiding zat het stuk behoorlijk vol vet. Dit heb ik ook gemeld bij de klanten service. Tot op vandaag nog geen reactie gehad. De rest van de bestelling prima zoals we gewend zijn.
Als kok van beroep kan ik u deze site absoluut aanraden. De bestelling mits op tijd besteld is de zelfde dag geleverd. Mooie kwaliteit goed verpakt. Zeer tevreden!
s'morgensvroeg besteld s'avonds, diezelfde dag goed verpakt geleverd .TOP
Altijd op tijd leveren Goede keuzes met gewichten
Snel,goed verpakt en kwaliteit
zeer goed
Originele beoordeling
Bestelling was al ingevroren bij levering Bij aankomst direct in vriezer geplaatst bij gebruik van de bestelling een grote teleurstelling maar helaas de re toer datum was verstreken e mail gestuurd maar Nooi meer wat vernomen
heel erg goed en snelle levring
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".