Top kwaliteit vlees, altijd weer een feestje als de bestelling binnen komt. Netjes en snel geleverd.
Gewrlfig
Bestellen was eenvoudig, foutloos afgeleverd.
Optijd geleverd, vlees goed verpakt en was nog goed bevroren. Nu nog iets minder Covid beperkingen zodat vrienden en familie weer kunnen meegenieten.
Zeer professioneel verpakt. Keurig in een doos met isolerend materiaal, met daarin weer een (mooie) koeltas met icepacks. De verpakking geeft vertrouwen dat er zorgvuldig met het vlees is omgegaan. Ik heb het vlees nog niet bereidt, maar dat zal zeker niet tegen vallen!
De bestelde entrecotes waren van goede kwaliteit. De bavette klaargemaakt met pesto en parmezaan en opgerold als rollade. Erg lekker.
Altijd positieve ervaringen gehad, het vlees is van goede kwaliteit en de aflevering door Trunkrs altijd betrouwbaar en in zeer nette verpakking!
verpakking was uitstekend
Goed verpakt en netjes geleverd
Al verschillende keren besteld en je krijgt mooi en lekker vlees met een nette levertijd!
Goed en snel geleverd in perfecte gekoelde tas en doos. Vlees was top ik was getipt door een vriend en dit was zeker niet de laatste keer
Deze webshop heeft een breed assortiment waardoor ik er graag even doorheen blader om op ideeën te komen! Mijn bestelling was snel verzonden en erg lekker!
Keurig verpakt en op tijd geleverd
Knappe producten en veel keus, goede kwaliteit. Communicatie op en top.... klasse bedrijf, petje af. Tevens wordt rekening gehouden met het dier, geen plofkippen hier, chapeau.
Zeer goede service, Een groot assortiment, ideaal voor de BBQ Fan. Snelle en keurige levering van de producten. Kortom top zaak!!
Super vlees en snelle levering
Snel en goed geleverd. Kwaliteitsproducten!
In de avond een mooi stuk procureur besteld en de volgende dag/avond diepbevroren in huis. Perfecte service, goed vlees. Een aanrader!
Verpakt met oog voor het milieu, hierdoor smaakt het vlees nog beter!
Heerlijk vlees, bezorgen een dikke 10. Prima verpakt en bezorgd op een tijdstip dat je thuis bent
Mooi stuk vlees besteld en was zekers voor herhaling vatbaar !!
Netjes verpakt en snelle levering van een mooi stukje vlees!
Mooie aanbiedingen en leuke pakket aanbiedingen. Kwaliteits producten die prima verpakt op aangegeven tijd worden aangeleverd. Daarnaast ook leuke recepten en ideeën.
Ruime keuze en een super bezorgdienst!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".