bij vorige bestellingen beter

-onderkant van de doos was open, dubbel dicht gevouwen -niet alle producten waren gelabeld, 2 van de 9 niet -garnalen 97gr in plaats van 125gr

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Bestelling is geleverd op de aangegeven datum en dit nog voor de feestdagen. Echt super fijn! Vlees was goed verpakt en nog goed bevroren. De Wagyu Bavette zag er zelfs bevroren heerlijk uit. Het stukje vlees wordt pas morgen gegeten, heb er vertrouwen in dat deze heerlijk zal zijn.

Een echte aanrader

Super service en kwaliteit. Snelle levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Niks geleverd of gehoord!

Helaas is er op de afgesproken datum Niks afgeleverd. Het zal wel de bezorgdienst zijn die zo punctueel zou moeten zijn . Wens hun ook een fijne kerst toe !!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Gewoon leveren

goed spul nette levering

ik heb een aantal keren bij hun besteld en altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de levering

Top kwaliteit

Altijd top kwaliteit vlees, super verpakt en altijd geleverd op de afgesproken tijd. Ik blijf fan

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed telefonisch bereikbaar. Goed advies gekregen t.a.v. vlees keuze. Keurig ingepakt thuis bezorgd op dag dat mij uit kwam.

perfect!

uitstekende service goed kwaliteit

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? verleden jaren kreeg ik altijd zo een mooie handige diepvries tas met opschrift beef ensteak dit jaar helaas niet,heb door deze tas aan vrienden te geven jullie toch wat klanten bezorgd,maw was een handige reclame voor jullie dacht ik zo

Levering matig

Op de afgesproken tijd tussen 17.00 en 22.30 thuis gebleven. Er kwam geen bezorger! Ook geen afbericht! Ook een mail gestuurd of er iets meer bekend was, maar geen antwoord. Spontaan krijg ik twee dagen later van bezorgdienst dat ze diezelfde dag langs komen. Kon gelukkig nog aangeven dat ik een gedeelte van de periode aanwezig was. Product was goed!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooi en uitgebreid assortiment, en snelle levering.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen, ga zo door

Fantastisch bedrijf

Bestel al langer bij beef & steak. En het vlees is altijd goed. Deze week was er een probleem dat het pakket niet geleverd werdt. Na mail contact is er een nieuw pakket opgestuurd en deze was mooi op tijd binnen. Top service!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top zaak, top producten, top personeel!!!

Kom er al sinds jaar en dag. Super kwaliteit! Goede service en advies. Verstand van zaken!!

Altijd top

Wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten moet snel verder zoeken. Als je goede producten en advies wil voor een faire prijs is hier op zijn plek. Niet dat ik er vaak bestel maar voor een keer lekker uitpakken ben ik nog nooit teleurgesteld. Omdat ik niet ver weg woon haal ik altijd zelf op.

Good quality

Good quality meat & quick delivery

Alles dik in orde!!

Top geregeld!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle service, goed vlees !

Wederom top

Lekkere tri trip!

Heerlijk stukje vlees! Grain fed is hier bij de lokale slager niet te krijgen, maar oh zo lekker doordat het wat meer vet bevat. Een echt mooi stukje vlees voor low and slow bereiding.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Zeer mooi stukje vlees en ook perfect verpakt en snelle levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door!!

Alles top geregeld

Top zaak

Het vlees is van goeie kwaliteit

Erg lekker gegeten.

Heerlijk, goede bezorging!

Lekker vlees, geleverd volgens afspraken!

Wel heel erg duur.

Ik heb een cadeaubon van Beef&Steak gekregen van mijn werkgever dus ik heb het niet zelf hoeven te betalen. Maar ik vind het heel erg duur. Ik bestel vaker online vlees maar dat is toch echt veel goedkoper en zeker geen mindere kwaliteit. Misschien wel beter. Helaas zoals het nu is zal niet bij Beef&Steak mijn vlees bestellen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Grote keuze simpel te bestellen

Al het vlees wat je hier besteld, wordt diep gevroren aangeleverd met tips hoe te behandelen. En het is altijd goed vlees

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".