Je wordt netjes op de hoogte gehouden, wanneer de bezorgdienst aan de bel kan drukken. Het vlees zit netjes in een doos ingepakt met isolatie en icepacks. Vlees is ook van goede kwaliteit en mooi gesneden. Binnenkort weer via hun de vriezer vullen!👍🏻
Netjes op tijd geleverd in een mooie koeltas.
Dit is mijn eerste bestelling geweest. Er komen meer, zeker weten. Service, kwaliteit en de aflevering is van de bovenste plank. 😁 👍
Ideale site ook en goede prijzen
Prima. Alleen kleinere porties missen nog. 1,7 kg picanha is te veel. 800g porties zouden beter verkopen.
Heerlijk gegeten met dank aan de topkwaliteit vlees en service!
Thermometer besteld, snelle levering en volgens afspraak. Handig dat avond bezorging standaard is, zeker in deze corona tijd.
Keurig en met zorg bezorgd
Mooi stukje vlees ontvangen
Goed vlees, levering zoals afgesproken
Goed tot zeer goed
Zeer zorgvuldig verpakt/ Mooie en goede kwaliteit Baby back ribs ( buikribben) / Duidelijk bestelsysteem, trackandtrace/ Te lekkker
Daarnaast was vlees ook nog erg lekker op de bbq!
Snelle levering, goed verpakt en mooi vlees
Zoals altijd top 👏🏻
Voor zo’n levering ben ik zeker bereid om de verzendkosten te betalen, wat een top kwaliteit vlees ook. Super
Nu 2 keer besteld. Beide keren op tijd, en in perfecte staat geleverd. Ribs en vis van hoge kwaliteit. Kortom, super tevreden. Misschien 1 dingetje; misschien kunnen de Trunkers de tassen bij een vervolgorder meenemen? Het zijn mooie en handige tassen, maar misschien economischer en ecologischer als jullie ze kunnen hergebruiken?
De betaling verliep niet helemaal goed waardoor de bestelling niet was door gekomen. Maar na een telefoontje alles als nog helemaal goed gekomen. Mooi stuk cote de boeuff goed verpakt. helemaal top.
Ik bestelde 2 rib-eyes en 1 stuk buikspek. Wat ik jammer vind is dat die laatste alleen per 1350 gr besteld kan worden. En dan als ik die hoeveelheid dan moet bestelken, waarom niet op te delen in diverse stukken? Nu is het één massief bevroren stuk.
Voor derde keer besteld bij Beef&Steak en echt supertevreden. Boston Butt ziet er mooi uit en nog kunnen regelen dat het vandaag geleverd werd!
Goeie verpakking en goeie bezorging zelfs in deze moeilijke tijden
Ik bestel hier regelmatig verschillende soorten vlees omdat de smaak zo goed is. Het kippenvlees vind ik niet beter dan van de supermarkt, maar al het andere vlees is dat zeker wel. Het is uiteraard duurder maar ik heb het er graag voor over.
Voor een bbq tot een luxe diner, hier kan je vinden wat je nodig hebt.
Dit was mijn eerste ervaring met vlees laten bezorgen maar is helemaal top en voor herhaling vatbaar.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".