Prima vlees, goede bezorging en super netjes verpakt. Aanrader!
de bestelling was dezelfde dag nog binnen. heerlijk vlees en goed verpakt geleverd incl. koelelementen.
Erg goede brisket, keurig verpakt en bezorgd.
heerlijk gegeten!
Wederom, na eerdere zeer goede ervaring, een nieuwe levering besteld. Ook nu weer prachtig vlees, super verpakt en een snelle en stipte levering.
Keurig op tijd. Vlees is zoals beschreven en mooi en goed verpakt.
Heerlijke producten met een compleet concept.
Voor het eerst diepvriesproducten via internet thuis laten bezorgen en dit bevalt zeker. Zeer goede en milieuvriendelijke kartonnen verpakking met een isolatie met papierpulp. Daarin een mooie koeltas (was helaas wel beschadigd) met daarin de prachtige stukken vlees en wederom milieuvriendelijke koelzakken. Ik ben buitengewoon tevreden over de levering. Het vlees moet ik nog gaan bereiden, dus daar nog geen oordeel over, maar visueel gezien mooie stukken vlees.
Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakt en compleet.
Een woord: TOP!!
Mijn bestelling kwam niet op het voorgestelde moment (dinsdag). Op woensdag mailde ik om 19:00 dat mjjn bestelling er niet was. Er bleek een fout gemaakt te zijn met verzenden. Vervolgens was de bestelling dezelfde dag om 21:30 alsnog geleverd. Top service!
Het vlees is elke keer van hoge kwaliteit en het assortiment is ontzettend groot. De Levering is perfect geregeld.
Keurige snelle levering en correcte afhandeling aan de deur. Zelfs in deze spannende tijd. Het vlees was zeer netjes verpakt in een koeltas met bevroren ijspacks. Zeer tevreden klant
Mooi vlees en goede service
Groot assortiment, goede kwaliteit en levering ‘s avonds is voor mij ook ideaal, prima tent dus. Volgende keer weer andere dingen uit t assortiment proberen
Al enkele malen mooi bbq vlees besteld. Alles kun/moet je nog even naar eigen inzicht trimmen.
Prima vlees en service.
Bestel hier al een tijdje en nog nooit problemen gehad. Vlees is goed en bestellingen zijn op tijd.
Ik had wat vragen via Whatsapp ben ik heel goed geholpen. Top!
Snelle levering. Vlees kwam diepgevroren binnen. Niets op aan te merken.
Super vlees en zeer goed verpakt met een herbruikbare koeltas. Dik tevreden en ga zeker vaker bestellen.
Weer eens wat vlees besteld en laten bezorgen in de avond. Prima service, het vlees zit heel goed verpakt in mooie B&S koeltassen en met extra koelelementen. Via een website kon de track&trace bekeken worden, heel handig. Super om zo lekker en goed vlees te kunnen bestellen. Ook al diverse workshops gevolgd en dat is altijd leerzaam en gezellig.
Alles klopt goede levering en de kalfs spare Ribs waren goed
Makkelijk bestelling goede levering en jwaliteitvlees
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".