Duidelijke website vooral de verschillende recepten bij elk soort vlees ! En de link naar de bij behoorden producten.
Bestelling op tijd binnen, nog goed bevroren, klasse.
Het vlees kwam in diepgevroren toestand binnen in een heel mooi tasje en met een leuk boekje met recepten. Afgelopen zaterdag het eerste stuk vlees geprobeerd en ik ben sprakeloos. Echt super lekker is mijn brisket ear geworden! Ik ga zeker vaker bestellen!
De goederen zijn goed en duidelijk te overzien op de site, de levering ook prima verzorgd, echt een aanrader
Goede kwaliteit-prijsverhouding. Zorgvuldig verpakt.
Wij hebben Bavette besteld om daar een recept mee te maken. Via de recepten site BBQ-helden bij jullie gekomen De bestelling plaatsen en afleveren ging goed. Wij afgelopen weekend er mee aan de slag.... Helaas was het niet 1 mooi stuk. Het waren in 1 verpakking 3 stukjes en in de andere zaten 2 stukken.
Snelle bezorging
Eerste bestelling. Ging top. Kwaliteit van producten was goed. Communicatie rondom vragen supersnel.
Zowel de entrecote's als de tomahawk waren van uitstekende kwaliteit. Snel geleverd en bestel zeker nog een keer.
Alles zoals gewenst.
Top vlees
Echt top kwaliteit vlees Super makkelijk te bestellen Snel geleverd Echt en aanrader
Prijs kan ietsje minder vind ik, vind bvb voor 500 gram curryworst nogal. 1 voorbeeld. Verder wel tevreden
Telkens weer is alles van zeer goede kwaliteit. Ook de bezorging verdiend een pluim. Keurig verpakt in een koeltas met meestal lekkere recepten erbij. Ik ben dik tevreden.
Van
Lekker maar dag te laat ontvangen waardoor reeds ontdooit. Heb zo mn diner voor de week erop moeten afgelasten en de dag erna reeds aan het bbq moeten gaan.
Top kwaliteit vlees en snelle levering!
Ruime keuze van mooi en bijzonder vlees eenvoudig online te bestellen met goede uitleg en zelfs recepten. Levering gaat ook top - precies volgens opgegeven tijd in een mooie koeltas
I am a regular customer of Beef&Steak and that means Beef&Steak is great!
Super producten en snelle levering.
Top kwaliteit vlees en snel en juist verpakt geleverd.
Top Qualität und schnelle Lieferung
Ruim assortiment een prettige site en prima bezorging.
Snelle en goede levering. En telefonisch heel klantvriendelijk!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".