Goed vlees , prima bezorging , altijd keurig op tijd.
uitstekend
Netjes bezorgd volgens afspraak, overzichtelijke site, en een keurig assortiment. Kwaliteit van het vlees was top, en goed verpakt. Smaakt naar meer.
Mooi assortiment, eenvoudig bestelproces en adequate levering. Ik had zelf een foutje gemaakt in de bestelling. Beef&Steak heeft meteen opgelost! Mooie service!
Altijd het juiste ras, deel, snit, gewicht en kwaliteit. Niet de goedkoopste, maar wel de beste. Ik zoek niet verder.
95% van bestelling was in orde, 1 pak Livar ribben was niet meer Vacuüm bij levering, maar wel nog steeds in vers houd folie. Echter wel producten bij levering die bijna 1 jaar oud waren, dus kan deze niet lang meer bewaren.... Max 12 maanden diepgevroren!!! Na contact met B&S passende compensatie en uitleg ontvangen. Zoals het hoort! Bedankt
Originele beoordeling
Goeie levering, kwalitatief goed vlees tegen een goeie prijs.
Elke keer weer alles geslaagd. Helaas komt alleen postNL zijn tijdafspraak nooit na. Al een aantal keren ruim voor de tijd e.e.a. Bezorgd. Gelukkig waren we wel tijd.
Had een BBQ party voor 22 mensen en men was erg te spreken over de kwaliteit van het vlees.
Levering en producten zijn altijd perfect.
Helemaal Top.
Top vlees voor eerlijke prijs. Lokale slager is gezelliger, maar dit werkt perfect. Hoge kwaliteit en altijd volgens afspraak. Heb nu ongeveer 5 keer besteld.
Prima geregeld zo
Wij hebben via deze site een Bavette en wat biefstukken besteld om te proberen. Deze zijn bijzonder goed bevallen en wij gaan hier zeker weer bestellen! De levering gaat snel en het komt goed gekoeld en verpakt aan. Echt een aanrader.
Lekker mals vlees!
Met mijn kerstcadeau een prachtig stuk Wagyu vlees besteld. De kadobon was eenvoudig te verzilveren. De volgende dag op het afgesproken tijdstip, keurig in een koeltas afgeleverd. De kwaliteit was hoogstaand. Ik zal zeker vaker gebruik maken van Beef&Steak.
Mooiste vlees wat je kan kopen
Helaas waren we niet thuis op het moment van aflevering. De bezorger heeft het bestelde helaas niet afgegeven bij de buren, maar weer meegenomen met achterlating van een briefje dat hij de volgende dag weer zou komen. Helaas is die de dag er na niet gekomen maar de dag daarna. De bestelling was half ontdooid. Eerdere bestellingen zijn wel goed gegaan.
Zoals altijd goede producten, vlees van top kwaliteit en snelle levering.
Het vlees is altijd erg goed. Helaas kan er bij telefonisch contact erg weinig informatie worden gegeven over het vlees. Het geeft een idee dat beef en steak een tussenhandelaar is met beperkte productkennis. Maar de kwaliteit van het product is niets op aan te merken.
Prima vlees, mooi verpakt en goede kwaliteit. Enige nadeel was dat het vlees een dag later geleverd werd dan aangegeven. Op de geplande dag kwam post.nl niet opdagen. Een dag later wel. Het vlees was hierdoor verder ontdooit dan gewenst.
Enige minpunt was dat de gekozen leverdatum niet meer mogelijk bleek. Heel correct en netjes afgehandeld door klantenservice. Maar wel puzzel voor eigen agenda hierdoor
Bestelling lag netjes klaar en het product was als omschreven! Dat is wat je wil toch...
Een aantal bestellingen gedaan van diepgevroren vlees (Spare-ribs, ander BBQ vlees). De kwaliteit is zoals omschreven, duidelijke website met van tijd tot tijd mooie aanbiedingen, de levering verloopt vlot, echt niets op aan te merken!
Top kwaliteit vlees en levering volgens afspraak (bevroren en al)
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".