Goede kwaliteit en goede levering

De enige reden dat ik een 9 heb gegeven is vanwege de website die in een aantal gevallen niet gebruikersvriendelijk is. De kwaliteit van het vlees is erg goed en ook de manier waarop het geleverd wordt is goed. Je kan zelf het leermoment kiezen en het vlees komt diepgevroren aan.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Uitstekende producten, ruime keuze en goede service

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Bestelling zonder bericht niet geleverd

Mijn bestelling is niet op de afgesproken zaterdag geleverd waardoor het recept voor mijn etentje op zondag in het water viel. Het bleek een uitzonderlijke storing bij de transporteur. Ondanks dat dit natuurlijk erg vervelend was heeft Beef&Steak het zorgvuldig opgelost en naar me teruggekoppeld.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Afspraken nakomen en indien er iets mis gaat klanten geïnformeerd houden

Zoals altijd netjes bezorgd, goed ingepakt eb goed vleesq

Al het vlees was nog goed diepgevroren bij aankomst. Vanaf bestelling tot levering binnen een dag. Kwaliteit van het vlees is wederom goed. Zeer tevreden

Staat 1 dag heeft bijna een week geduurd

Lange levering en boven de 75 euro gratis geleverd gaat niet op bij het bestellen van een bbq van 1000+ euro

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Als het kan site verbeter welke delen bij welke bbq passen ik heb een grille plaat die niet past op de bbq die ik heb besteld

fantastisch

De bavet was heerlijk, de kipspi3sjes erg lekker gekruid, de bomm3lse burgers heerlijk sappig en de knakworstjes ook.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Goede uitleg in winkel

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

On time, good quality, bit expensive

Delivery was on time, quality of both Irish flat ribs and Wagyu ribs was good (wagyu awesome). Wagyu was a bit expensive, and maybe an alternative inbetween would have been good.

Super vlees en vis

Bestelde vlees en vis snel en goed verpakt geleverd. Heerlijk vlees en dito vis

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

Uitstekende kwaliteit; betrouwbare service

In al die jaren als klant van Beef&Steak hebben wij nooit een negatieve ervaring gehad, integendeel. Wij konden altijd op de uitstekende kwaliteit van de producten vertrouwen.

Uitstekend vlees

Erg goede spareribs en T-bone steaks

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Alles weer goed verpakt en bevroren bezorgd

Ik ben zeer tevreden over hoe het verpakt en verzonden wordt....!!!super goed gewoon een zeer lekker vlees...mmm

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

heerlijk vlees, geleverd zoals gewenst

top vlees,

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? eventueel ontdooid leveren

Goede producten en services

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

super lekker vlees en goede service .

lekker lekker

Mooie producten mooie kwaliteit

Al jaren vaste leverancier van heerlijke ossenhaas, leuk personeel, , lekker echt vlees

uitstekend

ben zeer tevreden

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed vlees en snelle levering

Lekker vlees

Lekker vlees en tijdig levering.

Snel en Kwaliteitsvlees

Ik bestel regelmatig bij Beaf&Steak er wordt altijd snel, op tijd en geod gekoeld geleverd waarbij de dan nog zo’n handige koeltas ontvangt. Het vlees is altijd van goede kwaliteit. Dit keer had ik de jalapeño kaas worsten besteld. Die waren erg lekker!

Top!!!!

Geweldige service en uitstekend advies! Mooi en lekker vlees.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

altijd top ervaring en prima producten

altijd top ervaring mee gehad, en als er iets was perfect opgelost. levering en producten zijn altijd van prima kwaliteit. ton

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Laatste bestelling helaas iets minder, normaal altijd top.

Ik bestel regelmatig mijn livar spareribs en ander bbq vlees bij ze. Echt naar tevredenheid. Ik zal het ook blijven doen. Laatste bestelling was de spareribs helaas minder goed verpakt. Het waren namelijk twee stukken die samen verpakt waren. Hierdoor kreeg ik eigenlijk twee halve ipv een hele. Hierdoor krijg je niet 2 maar vier uiteinden die meestal te droog zijn om te eten. Dat zijn twee stukken minder dan normaal. Ik heb graag mijn spareribs van bv 900 gram aan een stuk. Is beter voor de bereiding. Opmerking is goed opgepakt. Dienstverlening is super. Ik blijf terugkomen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vooral zo doorgaan.

Altijd goed

Ik ben denk ik ongeveer 10 jaar klant en het is nog nooit misgegaan of tegengevallen. Dat is toch een mooi resultaat dacht ik zo. Dus ik moet jullie wel een 10 geven.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Kortingsbonnen iets langer laten gelden

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".