Uitstekende levering

Vlees is van uitstekende kwaliteit Krabbetjes besteld en zijn dik bevleesd Ga hier zeker vaker bestellen

Goed en heerlijk vlees 😋

Vlees was goed verpakt en goede kwaliteit

Mooi stuk vlees, goed verpakt en op tijd geleverd.

Weer een prima ervaring mer Beef en Steak. Bestelling keurig op tijd, goede kwaliteit en goed verpakt inclusief koeltas.

Fijne webwinkel met mooi assortiment en goede service

Mooi en uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en goede en duidelijke info bij de producten.

Super !!!

Super vlees , snel geleverd en een puik tasje erbij 👍🏻

Goede service, goed vlees

Goede snelle service en kwaliteit!

Goede snelle service en kwaliteit! Prettig als wordt aangegeven dat het bevroren wordt aangeleverd.

Top winkel

Veel keus en goede adviezen.

Fantastisch vlees!

Alles perfect. Mooi vlees, snelle levering. Ribs, kip maar vooral Jacobs Ladder was een fantastisch op de bbq.

Goeie reactie kadobon

Heb een kadobon gegeven. Werd goed ontvangen en ze hebben er heerlijke biefstukken van besteld.

zeer goed

pulled pork gemaakt voor 70 man alleen maar goede reacties. zeer goede kwaliteit!!!

Heerlijk vlees

Beste Ribs ever!

BBQ Baby back ribs besteld. Mooi egaal bevleesd. 2,5-1,5-1 methode erop losgelaten. In 1 woord fantastisch. PS: de Ierse flank steak “on the side” was ook perfect!

Uitstekende service en prima kwaliteit vlees

Wij maken geruime tijd gebruik van Beef & Steak en vinden de kwaliteit van het vlees en de service uitmuntend.

Top kwaliteit vlees en service.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima vlees en op tijd geleverd

Prima service, zelfs bij het ophalen!

Binnen 5 minuten had ik mijn bestelling bij het ophalen voor mij staan. Had ik nog iets anders nodig? Nee, maar bedankt voor het aanbod.

Goede en snelle service

Online extra bevleesde sparerib besteld en kon deze de volgende dag direct afhalen. Mooi stukje vlees.

Alles goed geregeld!

Makkelijk bestellen, betrouwbare levering en erg goed vlees. Klasse!

Mooie producten

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede producten!

topkwaliteit en volgens afspraak geleverd

topkwaliteit en volgens afspraak geleverd

Top! Meermeermeer!

Altijd goed, vaak verrassend.

Snel en op afgesproken tijd, netjes verpakt geleverd 👍

Uitstekende kwaliteit vlees!

Goede service en prima producten

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".